Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Túl követelőző vagyok? Vagy tényleg bunkó?
Figyelt kérdés
Nemrég volt a szülinapom, és a barátom mondta, hogy készül ajándékkal, de nem tudja időben odaadni, mert még nincs kész. Mondtam, h sebaj, készítsd csak. Izgatottan vártam, h mi lehet az, nem tudtam elképzelni, mit csinál, talán barkácsol? Erre leesett az állam, mikor odaadta: az egyik sorozatom 5. és 6. évadja kiírva DVD-re, és a "még készül" azt jelentette, hogy nem töltötte le... Nem kicsit csalódtam. Félreértés ne essék, NEM azt vártam, h költsön rám egy fillért is, de jobban esett volna, ha kivág egy papírlapot és ráírja, h boldog szülinapot, mert abban legalább láttam volna, h tényleg fontos vagyok neki... Ráadásul tudja, h torrentezem, szal nem lenne nagy etvasz letölteni nekem sem. Én vagyok túl követelőző? Ti nem akadnátok ki ilyenen? Kiírni egy DVD-t bármikor bárkinek szoktam, de azért a saját barátnak/barátnőnek szülinapi ajándékként...
A férfiak nem gondolatolvasók. Máskor mondd meg neki mit szeretnél és akkor nem ér csalódás.
De szerinted, ő hogy érzi magát, amikor készült valamivel (még ha nem is annyit foglakozott vele, mint amennyit te szeretted volna) és akkor itt elégedetlenkedsz...gondolom ez az arcodra is kiült.
Ezek után ne várd, hogy meglepjen.
Sok férfi még a születésnap dátumát vagy az évfordulót sem tudja.
Én férjem valentin napra egyszer kürtöskalácsot adott (tudja, hogy az a kedvencem) akkor most én is hisztizzek, hogy nem szívecskés köszöntőt adott, amit maga vágott ki.
Nem ezeken áll vagy bukik a kapcsolat.
2011. dec. 13. 15:31
12/16 A kérdező kommentje:
marhára nem foglalkozott az ajándékkal egy torrent link keresésén túl. szerintem egy kapcsolat azon áll vagy bukik, hogy ismerem e a másikat, foglalkozok -e vele. nem vártam el, h vegyen valamit, mondtam neki, h rám ne költsön, bizonyos életkoron túl nem ünneplem a szülinapot, inkább gyászolom:D akkor inkább ne adott volna semmit, vagy ölelt volna meg, de azzal, h hozzámvág egy DVD-t, amin még csak semmi felirat sincs, legalább a sorozat neve vagy valami rajta lenne... nem vártam el nagy dolgokat, de kb a haverjának érzem magam. hinni akarok abban, hogy azért a pasiknak is vannak érzelmeik, és van olyan, aki törődik a bnőjével. pont az a lényeg, amit te írtál: nem szívecskét kaptál, hanem vmi olyat, amit SZERETSZ. ez a lényeg. és nem egy darab zsömlét, h szavasz boldog valentin napot, akciós a zsömle a kisboltban amúgy...
2011. dec. 13. 15:44
13/16 A kérdező kommentje:
még mielőtt félreértitek, a felirat NEM mint subtitle, hanem a borítóra a sorozat neve, h ha ránézek tudjam mi az, vagy esetleg boldog szülinapot felirat...
2011. dec. 13. 15:48
14/16 anonim válasza:
Akkor értem már :(
Akkor is csak azt tudom tanácsolni, máskor mondd meg neki, hogy mit szeretnél. Ez majd beválik :)
2011. dec. 13. 15:50
15/16 anonim válasza:
Szerintem értelek, mert egy DVD-t, még ha csak torrentről leszedett is, át lehetett volna adni úgy is, hogy örülj neki. Pl. csinál rá borítót, vagy tényleg ráír valami kedveset.
Viszont nem lehet, hogy elfoglalt volt, és csak ez jött össze neki az utólsó pillanatban?
Szerintem ha ezt adta, de emelett felköszöntött, kedves volt veled stb, akkor ne aggódj:)
2011. dec. 13. 17:23
16/16 anonim válasza:
Szerintem simán gáz. Egy szál rózsa is szebb ajándék lett volna -.-" én így éreznék.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!