Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Piásan megbántottam mit tegyek?
Figyelt kérdés
Egy lánnyal összejöttem múlt héten egy buli alkalmával de sajnos annyira széjjel voltam hogy arra sem emlékszem mit beszéltünk meg hogy hívják (szülinapom volt:D) csak arra emlékszem hogy hirtelen otthagyott meg ma elment mellettem az utcán. Egy suliba járunk így elég ciki....Beszéljek vele és ha igen mit?2011. dec. 12. 21:45
1/3 Inkog Nito válasza:
Mondd meg hogy az égvilágon SEMMIRE nem emlékszel.Talán megérti a dolgot.
2/3 anonim válasza:
B@sszál be megint és sz@rj az egészre...
3/3 anonim válasza:
Az utolsó a sztoikus magatartást szorgalmazza. Csak naturalista módon fejezte ki magát.
Ildi néni, az irodalomtanárod
Inkább tanulj gyakorizás helyett, mert holnap dolgozat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!