Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit szólnátok hozzá ha a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit szólnátok hozzá ha a barátotok az exével talákozna?

Figyelt kérdés

És kiderült mégse ment el, mert tartott arról hogy a csaj rámászna és több lenne közöttük.

Nem érthető hogy kiakadtam?

2011. dec. 12. 14:06
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

nyilván féltékeny lennék meg nem örülnék neki, de végülis ha megbízok benne azt mondanám persze miért ne.

főleg hogy a te pasik egyrészt el se ment, másrészt bevallotta hogy a csaj rámászott volna, nem kezdett bele a semmit sem akar tőle az exe dologba hanem őstinte volt

jogtalan a hisztid

2011. dec. 12. 14:41
 12/17 anonim ***** válasza:
55%

Gyerekek, az, hogy valaki találkozik egy másik, ellenkező neművel, még nem jelenti azt, hogy meg is dugja. Az csak annyit jelent, hogy beszél vele. Én is össze szoktam futni az exeimmel (mivel jó viszonyban váltunk el), és mégsem történik semmi. Bizonyos műveltségi szint felett ez természetes, és megdöbbentő, hogy számotokra nem az. Tartom a rituális öngyilkosság ajánlatát. :)

Kérdező: 23 évesen több eszed is lehetne.

2011. dec. 12. 14:43
 13/17 A kérdező kommentje:

Az én eszemet elveszi a szerelem.

Nem tudok ilyenkor gondolkodni.

2011. dec. 12. 14:44
 14/17 anonim ***** válasza:
Ha a barátod félholtra verne, akkor is megbocsátanál neki, csak mert szerelmes vagy belé?
2011. dec. 12. 14:52
 15/17 anonim ***** válasza:
Ha elment volna, kidobtam volna. Így, hogy nem ment el haragudnék rá, de talán túl tenném magam a dolgon.
2011. dec. 12. 15:42
 16/17 anonim ***** válasza:

Én nem értem, hogy alapból minek találkozna vele.. Beszélgessen a haverjaival, ne az exével. És az indok nekem sem tetszik, főleg, hogy nem csak attól tart, hogy a csaj megpróbálna rámászni, hanem, hogy lenne is valami közöttük. A valamihez pedig 2 ember kell.. ezek szerint abban sem biztos, hogy ő vissza tudná fogni magát... Én komolyan elbeszélgetnék vele.

20L

2012. jan. 8. 12:20
 17/17 anonim ***** válasza:

"ha valaki kíváncsi arra a lukra amire azelőtt játszott."

nem, én arra az emberre vagyok kíváncsi, akibe egykor szerelmes voltam, akit nagyon fontosnak tartottam. már nem vagyok szerelmes belé, de emberileg tisztelem és magamat (egykori érzéseimet) is tisztelem.

Kapcsolatban élek és mindkettőnknek van olyan exe, akivel mindketten kapcsolatban vagyunk. Fel sem merül féltékenység.

A kérdezőnek válaszolva: örülj, hogy ilyen pasid van, aki tartott a kellemetlenségtől, ezért nem ment el!

2012. jan. 8. 12:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!