Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ilyenkor mi lehet? Várjak még estig hátha ír? És ha nem keres mit tegyek?
2 éve jártunk együtt,és azóta nem is láttuk egymást,vége lett.Leballagtunk a suliból,ő Pesten dolgozik,és pedig itt ahol lakom.
De a kapcsolat igazából sosem szakadt meg köztünk,sms-telefon azért van(volt.)
Úgy érzem mindketten vágyunk egymásra mindazok ellenére,hogy nem találkozunk már ennyi ideje,és hiányzunk azért egymásnak.
Tegnap hosszú idő eltelte után rácsörögtem telefonon,és ő erre sms-t írt.
Sms-tünk és elég jól elvoltunk ezekkel az sms-ekkel és egyre jobban éreztem,hogy nekem szükségem van rá,ő az aki mellett boldog lennék.
Csak messze van...ő ezt írta,hogy őt ez zavarja a távolság.
Ami közel 300 km,de engem nem zavar,ez ellen lehet tenni.
Megbeszéltük,hogy találkozunk most az ünnepek alatt.
Este 9-kor írta az utolsó sms-ét,és írta,hogy kereshetem nyugodtan,beszélhetünk napközben akár többször is.
Mondom nekem jó.
Írtam ma reggel neki sms-t.
De még ez idáig nem válaszolt.
Én 22 lány vagyok,ő 21 fiú!
Nem hisz a távkapcsolatokban.
Bölcs dolog.
23F
300 km nagyon messze van és ahogy az első is írta, nem hisz a távkapcsolatokban. Esetleg van valaki, akivel ismerkedik.
29/f
Én úgy gondoltam,hogy ha ő is szeretné megpróbálhatnánk mégis együtt.
Nem lenne muszáj távkapcsolatot kialakítani.
Akkor ha ő is velem szeretne közelebbi kapcsolatot,akkor megpróbálnám hogy felmegyek Pestre és ott próbálok elhelyezkedni.
De mit csináljak?
Még nem válaszolt az sms-re.
Várjak még vele?És hátha még ír.Vagy csörgessem meg?Mit tegyek?
Most akkor miért szakítottatok?Mert ő pestre ment fel dolgozni?
Én nem hiszek a távkapcsolatokba....
Nem.
Azért szakítottunk,mert én nehezen viseltem el azt,hogy nem akar tenni a kapcsolatunkért,nem láttam rajta az odaadást.
De úgy érzem megváltozott!
Írta tegnap,hogy sokat gondolt arra,hogy mi lenne ha újra megpróbálnánk együtt.
Én hiszek benne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!