Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire fontos egy kapcsolatban ez?
Volt barátom "otthon ülős" típus. Azért teszem idézőjelbe, mert a maga módján mozgalmas az élete. Munkájából adódóan gyerekekkel foglalkozik, ezért hétvégén is sokat van velük. Mikor együtt voltunk, engem is állandóan elráncigált kül. gyerekprogramokra. (kirándulás, bábelőadás, gyerekkoncert, nomád táborozás, stb. ) Elmondhatom magamról, hogy nem ez az én világom. Egy darabig még élveztem is, de amikor minden hétvégénk így telt, akkor már elegem lett. Inkább szerettem volna vele kettesben elmenni valahova néha, de nem mentünk sehova. Ha volt egy szabad napja, akkor is a számítógép vagy a tv előtt kuksoltunk. Nyaralni a családjával mentünk, pedig megtehettük volna, hogy kettesben megyünk.
Ha az egyik félnek igénye van az efféle programokra, akkor időnként be kell iktatni szerintem. Különben nagyon ellaposodhat a kapcsolat.
24/n (exem 28/f)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!