Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm terhes lett volna? Kitől?
Figyelt kérdés
Félek, hogy igaz lehet, hogy a barátnőm ebben a hónapban elvetélt, nem igazán találkoztunk, így tőlem nem lehetett terhes. Tegyük fel igaz a "pletyka", de ő tagadná, akkor orvos megtudja ezt nekem mondani? Azért nem mindegy, hogy igaz-e vagy sem... Tiszta ideg vagyok:( Ti mit tennétek? Hogyan lehet kideríteni? Előre is köszönöm!2009. máj. 16. 20:01
11/11 anonim válasza:
Nem feltétlenül kell hitelt adni ezeknek a pletykáknak. Hogy tudhatná más jobban a barátnődön és a családján kívül, hogy mi történt? Ha valóban igaz lenne, akkor szerintem a barátnőd viselkedése is megváltozott volna nem? Nem gondolod, hogy egy nőt totálisan kikészítene egy vetélés? Amúgy szerintem rá kellene nála kérdezned, hogy mégis mi a fene lehet ez az egész. Én a helyedben nem adnék hitelt egy kósza pletykáknak, amióta hódít a Mónika Show egyre színesebb az emberek fantáziája.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!