Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A barátnőm terhes lett volna?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátnőm terhes lett volna? Kitől?

Figyelt kérdés
Félek, hogy igaz lehet, hogy a barátnőm ebben a hónapban elvetélt, nem igazán találkoztunk, így tőlem nem lehetett terhes. Tegyük fel igaz a "pletyka", de ő tagadná, akkor orvos megtudja ezt nekem mondani? Azért nem mindegy, hogy igaz-e vagy sem... Tiszta ideg vagyok:( Ti mit tennétek? Hogyan lehet kideríteni? Előre is köszönöm!
2009. máj. 16. 20:01
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
az elvetélés nem azt jelenti hogy az utobbi x hétben kellett hogy foganjon, vagy hát nem tudom mennyi volt az amig nem találkoztatok.. orvosnak szerintem nem sok esélye van, mivel nincs magzat. amugy meg inkább ülj le vele és kérd meg hogy öszintén válaszoljon hogy megcsalt e, aztán utána már te fogod eldönteni hogy bízol e benne vagy sem, de ha nem akkor meg nem sok értelme van az egésznek tehát inkább békében váljatok el.
2009. máj. 16. 20:05
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

Kérdezd meg tőle. Az is sokat mond, ahogyan mondja.

Nem akarlak megbántani, de nem sokat adnék a kapcsolatotokért, ha ilyen gyanú egyáltalán felmerül. Hát még, ha nem egyértelmű, hogy az ilyet azonnal meg kell beszélni.

2009. máj. 16. 20:07
 3/11 A kérdező kommentje:
2 hónapja alig-alig látom, mert tanul:( Most meg hallom ezt a hírt...
2009. máj. 16. 20:08
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

A telefont már feltalálták.

Ha pedig nem tudod vele megbeszélni, akkor milyen kapcsolat a tiétek?

2009. máj. 16. 20:09
 5/11 A kérdező kommentje:
Telefon nem szeretném megbeszélni, csak gondoltam mielőtt találkozom vele, megkérdezlek bennetek, hátra van pár jó tippetek számomra. Nem tudom mit gondoljak:(
2009. máj. 16. 20:11
 6/11 A kérdező kommentje:
Rossz érzés volt ám hallani. Jön haza anyukám és közli mit hallott a boltban... Úgy tűnik rajtam kívül mindenki tudja, legalább is mindenki beszéli:(
2009. máj. 16. 20:13
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Egyrészt nem biztos, hogy vetélése volt. Nekem pl. egyszer volt egy nagyon durva menstruációm (felfázás miatt), egy csomó vérem elfolyt, mentővel vittek kórházba. Rólam is pletykálták, hogy abortuszra mentem. Másrészt pedig lehet, hogy igaz a hír. Szerintem is kérdezd meg a barátnődtől, hogy mi van, mert gondolom, te sem szeretnéd, ha igazságtalanul vádolnák.
2009. máj. 16. 20:18
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

Az orvos nem mondhatja meg a titoktartás miatt.

Egytértek az előttem szólókkal,hogy kérdezd meg tőle..

Nem tudom,hol élsz,de az,hogy a boltban is beszélik,bennem az a gyanu merül fel,hogy összeakarnak veszíteni benneteket.

2009. máj. 16. 20:19
 9/11 A kérdező kommentje:
Hát nem ez az első ilyen jellegű pletyka, már mást is mondtak régebben. Nincs senkinek érdekében, hogy külön menjünk. Nem tudom mit gondoljak, a többi magyarázatot elhittem, talán most jobban utána kellene járnom, de nem tudom hogyan:(
2009. máj. 16. 20:24
 10/11 anonim ***** válasza:
100%

Hát ha a boltban ezt beszélik, akkor nem értem hogy miért nem tudtok talizni ha a pletyka így terjed..

am meg, ha régebben is volt, nagyobb az esélye, de sztem ha megcsalna, védekezne...

2009. máj. 16. 20:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!