Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » 15-23. nagyon nagy korkülönbség?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

15-23. nagyon nagy korkülönbség?

Figyelt kérdés
ma "megismertem" 1 fiút,akkor még nem tudtam hogy 23 éves,kevesebbnek látszik. A fiú kérdezgette a közös haverunkat hogy hány éves vagyok,meg mondta hogy bejövöök neki. Szerintetek megpróbáljam??
2009. máj. 16. 20:00
 1/10 anonim ***** válasza:
58%
én ebben a korban ezt a korkülönbséget soknak tartom,de megpróbálhatod,de általában az ilyen kapcsolatok kihasználásra mennek ki...(17/F)
2009. máj. 16. 20:04
 2/10 anonim ***** válasza:
miért kell mindig a kihasználást emlegetni? tegyük fel együtt vannak, jól érzik magukat egymással, de nem maradnak örökre együtt (azért lássuk be inkább ilyen eset van mint hogy együtt maradnak életük végéig az emberek). és akkor mivan? jó volt szép volt, tapasztalat. inkább kihagyod amiatt a lehetőséget ha még akarnád is mert lehet csak ki akar használni? na ne már.
2009. máj. 16. 20:08
 3/10 A kérdező kommentje:

áá köszönöm a válaszokaat:)

meg azt is h nem pontoztatok le egyből:):)

2009. máj. 16. 20:12
 4/10 anonim ***** válasza:
Sztem nem olyan nagy.A szüleim között 7 év korkülönbség van.És már lassan 20 éve hogy együtt vannak.
2009. máj. 16. 20:18
 5/10 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező,

a véleményem az, hogy nagy a különbség. Ez nem ugyanaz a korkülönbség, mint egy 33 éves és egy 25 éves között. Amikor 23 éves voltam, a 15 évesek gyereknek és gyerekesnek tűntek, eszem ágában se lett volna "kikezdeni" velük. Szerintem ki akar használni.

2009. máj. 16. 20:21
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Az első válaszolóü vagyok,és a másodiknak mondanám:Nem ugy értem hogy nem lehet egyszerüen együtt lenniük kihasználás nélkül,sőt,ugyan olyan koruak közt is előfordul,de nem muszály pont ugy kezdenie,hogy akkor tuti hogy csalódás lesz,mert a csávó a kislányra rá fog unni,legtöbbször csak meg akarják***szni a kislányt mert még szüz,és de jo stb...,minden esetre én nem menék bele a heyedben,de ha gondolod,tapasztalatszerzésnek oké,de készitszd a kis seprűcskédet,és a lapátot,mert halgattál a második válaszolóra és porrá zúzták a szívedet.
2009. máj. 16. 20:30
 7/10 anonim ***** válasza:
61%
Milyen nyomorék lehet az, akinek 23 évesen bejön egy 15 éves kislány?
2009. máj. 17. 00:08
 8/10 anonim ***** válasza:
Köztem és a barátom közt is ennyi van és másfél éve vagyunk együtt és én akkor töltöttem a 15t, mikor össze jöttünk!szerintem nem sok ha jol kijösztök!
2009. máj. 17. 12:42
 9/10 anonim válasza:
nyugi, csak börtönbe csukják pedofíiliáért:D
2009. máj. 17. 21:29
 10/10 anonim ***** válasza:
gondolom, nem úgy nézel ki mint egy 10 éwes, hanem fejlett wagy... én is ismerek egy 14-5 éwes lányt és 25-6 éwes fiúk rohangáltak utána... na de semmi hátsószándék, tudták h mit szabad és mit nem..:D nem akarták megrontani
2009. máj. 20. 17:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!