Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek is jobban megbecsü...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek is jobban megbecsülik a "nem toplistás" srácok a lányokat?

Figyelt kérdés

Ma például egy srác a suliból elhívott teázni, tök helyes, meg aranyos, de régebben csúnyácska volt, fogszabályzós, ezért ráragadt a szerep. Viszont a 3 év alatt rendesen megváltozott, mégse került be az "eldobom az agyam" kategóriába, pedig megállná ott is a helyét:)

Szóval észrevettem, hogy sokkal figyelmesebb, mint más ún. jó pasik. (kihúzza a széket, lesegíti a kabátom, fizet, kikapcsolja a telefont, stb...)

Csajok, ti is megfigyeltétek, vagy csak én látom így?:)

14L

2011. dec. 11. 21:47
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Ja, és hadd tegyem mellé hogy nem is szeretnék ,,toplistás,, lenni. Nagyon sokat megéltem már én magam, lehet mondani mit beszél ez 17 évesen, de nem fogom elmagyarázni, de semmi pénzért nem mennék vissza a múltba hogy megváltoztassam az életem. Mert így nyitódót ki a szemem hogy milyen is a világ, így láttok a dolgok mögé, és ennek nagyon örülök.

17/F

2011. dec. 13. 19:29
 12/13 A kérdező kommentje:
Nem vagyok olyan pasizó vadállat, tehát nem úgy vagyok, hogy aki megtetszik, megkapom.
2011. dec. 13. 19:30
 13/13 anonim ***** válasza:
Hát igen ez egyértelmű főleg akkor igaz ha egy toplistás csajt fognak ki
2011. dec. 13. 19:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!