Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a párotok legzavaróbb, legidegesítőbb tulajdonsága?
Figyelt kérdés
Persze tudom, sokan azt fogják írni, hogy a párjuk tökéletes, úgy jó, ahogy van, stb... :)
De azért a legtöbb kapcsolatban kellenek komprumisszumok, hogy el tudjuk viselni, el tudjuk nézni párunk néhány kevésbé jó szokását, tulajdonságát.
Nálatok mik ezek? :)
2011. dec. 11. 09:19
1/7 anonim válasza:
féltékenység, és az "úgyis nekem van igazam"
3/7 anonim válasza:
Az, hogy itt irogat hülye kérdéseket gyk-n.
4/7 anonim válasza:
Néha kiakad minden apróságon, ha rossz kedve van rajtam vezeti le.
5/7 anonim válasza:
ez a volt barátommal volt: ha megsértődök valamin, akkor ő is keres gyorsan valami indokot, amin megsértődhet, és a végén én engesztelhetem...
6/7 anonim válasza:
A hiúság. Mindig volt a zsebében egy tükör. Nagyon szolidan sminkelt, de ettől függetlenül mindig ellenőrizte, nem kenődött -el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!