Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Te hogy reagálnál, ha megtudná...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Te hogy reagálnál, ha megtudnád hogy a párod tárkereső oldalra regisztrált?

Figyelt kérdés

Pasik és csajok alkalmazásról van szó. Igazából nem tudom pontosan milyen ez az alkalmazás és nem is érdekel.

Ugy bukott le, hogy megkért nézzem meg az emailjeit, mert nem volt net közelbe és sürgős volt a dolog. Megláttam, hogy onnan kapott értesítést..mégpedig, hogy egyezése van egy nővel. (Ezt se pontosan tudom mit takar, de nagy valószínűséggel tetszenek egymásnak)

Nagyon kiakadtam, nagyon haragudtam rá, megalázottnak éreztem magam. Miért keres párt, ha itt vagyok neki én? Elmondása szerint imád és soha senki más nem kellene neki.

Számom kértem rajta az egészet és mintha fel se fogná, hogy nagyon megbántott. Annyit mondott, már nagyon régen regisztrálta magát néha felnéz és szórakozás gyanánt jelölte vissza a csajt. Semmi csajozós vagy ismerkedős szándéka nem volt. ÉS még azt is megkaptam hogy túlreagáltam az egészet, soha nem csalna meg. Ez meg csak netes szórakozás. Nem találkozna semilyen nővel, nem is érdekli más.

És még elvárná, hogy ezt higyjem is el neki.

(2 éve vagyunk együtt)

Mit tennétek a helyemben? Mit gondoltok a szituációról?

2011. dec. 10. 23:40
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
Ez egy dedós szintű, hülye játék, senki nem itt akar senkit felszedni.
2011. dec. 11. 05:05
 22/24 anonim ***** válasza:

Szerintem itt nem az a fő lényeg, hogy a CSésP társkereső-e. A problémátok mélyebbről gyökeredzik és ezek a kis netes "nőügyek" már csak hab a tortán.

Nekem volt egy párom, akivel 2.5 évig voltunk együtt. Neki ez volt a hobbija, hogy tizenéves lányoknak (24körül volt Ő akkor) kommentelgeti a képeit, meg kitudja még mit...neki ez növelte az önbizalmát...hát megvan a véleményem a szintről, főleg mióta együtt vagyok az Élettársammal, aki egészen más típus... Ő teljes lelkével a kapcsolatunkban van, míg az exem félig nyitottan volt benn a kapcsolatba, főleg az utolsó egy évben...

Nekem nem felelne meg egy ilyen férfi...

Üljetek le, beszéljétek át aztán szerintem hallgass a szívedre, és amire vágysz legbelül, annál soha ne add alább!

Minden jót!

23N

2011. dec. 11. 10:24
 23/24 anonim ***** válasza:
Kérdező, próbáld ki az alkalmazást, tényleg teljesen komolytalan, viszont ha ilyen értesítése jött, akkor ő jelölte be először a lányt és a mailt akkor kapta, amikor a lány visszajelölte a párod.
2011. dec. 11. 14:35
 24/24 anonim ***** válasza:

"itt senki nem keres párt, mindenki csak unatkozik"

Én erre az ujra mar nem regisztraltam, mert nem akartam, szemelyes adatokat megadni, de ha jol emlekszem, a regi igy mukodott:

Mutatott egy reglapot, es ra kellett nyomni egy gonbra, ami ezt kerdezte:

AKARSZ VELE RANDIZNI? IGEN NEM

Namost ez... azert durva, hogy valaki nem akar, de rakattint, hogy akar.

En is futottam bele ilyen sracba, aki miutan ranyomnott, hogy akar velem randizni, nem akart!!:S:S:S:S

Én teljesen komolyan gondoltam, akire rakattintottam!

Merthogy nem szoktam hazudni. Ha egyszer kimondom, hoyg akarok vele randizni, akkor az ugy is van!

2011. dec. 12. 00:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!