Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Működhet egy majd 300km távolságú távkapcsolat?

Figyelt kérdés
még sosem talkoztunk, de gyakran beszélgetünk telefonon és msn-en. elvilág nyáron találkozunk csak az a baj, hogy elég messze lakik és elég nehéz lesz megoldani a találkozókat, jó ha majd havi 1x tudunk találkozni, meg még 18évesek vagyunk és nem mindig sikerül megoldani a dolgokat. működhet ez?
2009. máj. 16. 13:23
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

Működhet. Nálunk 1 éve működik. Nagyon keveset találkozunk, de még bírjuk (:

És nekünk is 300 km. A ti esetetekben még könnyebb is megoldani, mert idősebbek vagytok pár évvel.

Szurkolok Nektek (:

16L

2009. máj. 16. 13:25
 2/13 anonim ***** válasza:
Hát ezt neked kell érezned... ha nagyon megfogott a fiú téged akkor mért ne ? Habár én biztos hogy a lakhelyemen keresnék párt a helyedben, vagy max közeli városban, faluban...Mi a barátommal egy kisvárosban lakunk ( nem mindig volt ez igy, ugyanis én kiskoromban ittlaktam, aztán elköltöztünk tavalyelőtt a megyeszékhelyre, aztán most költöztünk vissza idén ).. szóval majdnem egy évig " távkapcsolatban " éltünk... 20 km-re egymástól, fél óra buszozás... nem volt a legjobb pedig nem 300 km... Örülök neki hogy most megint egy helyen élünk... ezt neked kell érezned és a fiúnak, de nekem ez nem működne .. havi egy tali stb...:S
2009. máj. 16. 13:27
 3/13 anonim ***** válasza:

Működhet... Csak... Uh... Én is így vagyok valakivel, de nálunk talán még több a távolság, s még mi se találkoztunk... =( De nagyon nagyon szeretném azt hinni, hogy működhet... :( Tulajdonképpen jelenleg csak ez éltet... Szurkolok nektek nagyon!!!!

22/F

2009. máj. 16. 13:31
 4/13 anonim ***** válasza:

nálam tabu... már próbáltam de nem az én műfajom.. ha kos az illető (tipikus kos) akkor sztem ne menj bele.. csak jótanács..

19/F

2009. máj. 16. 13:47
 5/13 anonim válasza:

első válaszoló megkérdezhetem hogy a te hol laksz vagy a barátod?

melleleg én is ilyen kapcsolatban élek és működik!:)

2009. máj. 16. 13:55
 6/13 anonim válasza:

Persze, hogy működhet. Nekünk kb. 280 km a távolság, nem sűrűn találkozik, de annál jobban imádjuk egymást, lassan 2 éve :)

Szurkolok, remélem összejön! :)

2009. máj. 16. 13:57
 7/13 anonim válasza:
* találkozunk, bocsi..
2009. máj. 16. 13:58
 8/13 anonim ***** válasza:
A horoszkóp egy marhaság amivel az idiótákat bolondítják, azt a választ felejtsd el. Nagyon kis százalékban működik a dolog, sokkal nehezebb bízni a másikban.
2009. máj. 16. 14:37
 9/13 anonim ***** válasza:
nos akkor csak a Te kedvedért.. arra próbáltam apellálni, hogy aki olyan mint egy tipikus kos, (lásd bármilyen horoszkóp) sokkal nehezebben bírja a távkapcsolatokat... nem azért írtam mert minden napom meghatározó része hogy elolvasom az aznapi kitalált marhaságokat.. :) ha érdekel bővebben írj e-mail.
2009. máj. 16. 17:12
 10/13 anonim válasza:
Persze hogy mukodhet!!ha anyira szeretitek egymast meg anyira tartotok egymashoz mukodhet!!olykor erzitekhogy nagyon hianyosztaok egymasnak de az elmulik ha mind nap vidaman es kedvesen beszeltek egymassal es nem szomorkodva veszelitek at a napokat!!orokke vidam legyel vele es csinalj jo kedvet neki!!eszre sem veszitek anyira elfognak telni ezek az idok...:)
2009. máj. 16. 18:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!