Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Első csók tiszta részegen -...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Első csók tiszta részegen - mit csináljak?!

Figyelt kérdés

Tegnap volt egy buli, és onnan mentünk haza a haverokkal. Ittak mint az állat, én persze nem nagyon, csak citromos sört ... a többiek hulla részegek lettek, hogy fetrengtek a földön, és hát ... a barátnőm odamászott hozzám, és kérte, hogy smároljunk. (RÉSZEG VOLT.! )

Én .. benne voltam, mindenre emlékszem. Tök ciki, hogy lánytól lett meg az első csókom. Csak sima volt, 2 mp-ig tartott azt csá.

Szerintetek? Eléggé érdekes ... én fiúval is akartam, konkrétan az egyik srác meg akart csókolni, de nem nagyon engedtem, mert tudtam, hogy van barátnője, de akkor is smárolt a barátnőmékkel.

Ez ribancság, amit csináltam? :S Mert eléggé érdekes ... és nem is ilyenre számítottam. :S

2011. dec. 10. 17:24
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Gratulálok! Tipikus mai történet...
2011. dec. 10. 18:09
 12/13 anonim ***** válasza:

Hát az az igazság, hogy nekem is lánnyal történt az első csókom, mondjuk nem 14 évesen. Ugyanakkor nem bántam meg, és talán csak egy hét telt el az első igazi, fiúval történő csókom és e között, szóval azt számítom elsőnek, ami a sráccal volt. :)

19/L

2011. dec. 10. 18:47
 13/13 anonim ***** válasza:
29%
Hát, ne igyál sört se 14 évesen, és ne lógj olyanokkal, akik nem 'csak' sört isznak... Basszus, 17 vagyok, de mi 14 évesen még nem ittunk... Bátyám 20, ő még most se iszik! nem értem, mire jó ez...
2011. dec. 10. 19:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!