Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok/nők, miért vagytok ilyenek?
Van egy csúnya eszközöm, de a legmegdöbbentőbb, hogy mindig benyeli az aktuális nőm.
Szóval mondjuk ma kedd van, szerdán meccsre szeretnék menni / meccset szeretnék nézni, viszont a párom mást talál ki. Ilyenkor kedden megbántom, erre besértődik s látni sem akar, szerdán délelőtt vagy délután (még a meccs előtt)felhívom, esdeklek, de csak úgy hogy nehogy megbocsásson teljesen, azért még maradjon egy kis tüske benne. Lemegy a meccs, aztán csütörtökön mindentbele megbékítem, és szent a béke. Bámulatos, hogy nem veszik észre, mi az igazi szándékom. :)
Illetve, ami kicsit megbocsáthatóbb, amikor hétvégére nincs pénzem, mert csak hétfőn/kedden kapok (fizut vagy mást), ilyenkor viszont kénytelen vagyok így tenni, nehogy szégyenben maradjak azzal hogy nincs lóvém. Amint megvan a pénza következő hét elején, veszek valami engesztelő ajándékot és szent a béke.
Leírnám még, hogy ez nem mindenkinél válik be, pl a családom nőtagjai immuninsak erre.
Lányok/nők, miért vagytok ilyenek?
Tudom,h ogy gáz meg szégyen, de ritkán alkalmazom.
Nem minden héten :)
Szerintem ők is élvezik a szabad estét, és a szabad f@rkakat, amivel a tiéd helyett játszadoznak.
Agybajnok
Nem egyszerűbb lenne megmondani hogy szerdán meccsre mész?? még lehet menni ő is veled! És nem kéne összevesznetek sem.Ha mást talál ki akkor oldjátok meg úgy hogy esetleg mindkét program összejöjjön vagy egyszer ez egyszer az.
Szerintem magadat kérdezd meg hogy miért vagy ilyen...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!