Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok! Ti járnátok olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Ti járnátok olyan fiúval aki kevésbé olyan tanult mint ti?

Figyelt kérdés
Arra gondolok, hogy nekem van érettségim, szakmáim, jogsim, és menő munkahelyem. Viszont a fiúnak ezek közül egyik se (munkahelye van csak a képzettségéből kifolyólag nem menő).Anyagilag is nagy eltérések vannak.A jogsit is letenné, de anyagilag nem állank úgy a szülei se és ő se sajnos. Viszont nagyon jól megvagyunk, jószívű, értelmes. Ilyenkor mi a helyzet? 20/L
2009. máj. 16. 10:37
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%

Ha gondolja, majd elmehet valamilyen továbbképzésre.

Nem az a lényeg, hogy menő legyen, hanem értelmes, inteligens. Az érettségi bizonyítvánnyal még inteligenciát nem osztanak és ha el tud helyezkedni így is, akkor még sokra viheti.

L, 18

2009. máj. 16. 10:41
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Ez nálunk is igy van , én vagyok a buta , de 1.5 éve együt vagyunk ! Hát mit mondjak nem olyan jó a kapcsink!! De visszavezetem magamat a szüleimhez !!! Apám 8 ált. végzet azt is 12 év alatt , mindig kemény fizikai munkát végzett , és feketézett !! Anyám 40 évig egy m.helyen volt , éretségizett okos nö !! Álandoan veszekedtek , apám ivott !! És szerintem csak miattunk gyerekek miatt nem mentek szét , pedig jobban tették volna isten nyugtassa öket !! dönsd el te mit akarsz te , de van még sok férfi a földön ! És ö is talál magának valót !!
2009. máj. 16. 10:45
 3/14 anonim válasza:
100%

Ha jól megvagytok akkor mi a baj?

Inkább örülj, hogy csupán érettségivel "menő" munkahelyed van.

Én sajnos diplomás munkanélküli vagyok... :(

2009. máj. 16. 10:52
 4/14 A kérdező kommentje:
igen a munkahelyemnek örülök is nagyon, csak lehet hogy ez a kapcsi szempontjából nemjó. vagyis az a nemjó hogy a pasi nem ilyen... nemtudom.
2009. máj. 16. 10:54
 5/14 anonim ***** válasza:
Ez azon múlna, hogy a fiú hajlandó-e lenne fejlődni és csak azért nem tette meg, amit tudott, mert pl. nem volt pénz rá és el kellett mennie dolgozni jóval fiatalabb korban, mint most általában a többségnek. Ha lustaságból nem tette, akkor 100%, hogy nem mennék bele egy ilyen kapcsolatba. Ha jól értem, elég alacsony szintről beszélsz. Tehát nem arról, hogy a srác kitanult egy szakmát vagy csak érettségije van, hanem lehet, hogy 8 általánosa sincs meg. Ha ez így van és az ő hibájából, akkor nem lennék vele, ez biztos. Miről beszélgetnénk? Egy olyannal, aki nem akar tanulni, semmi közös téma nem lenne, ha valakinek ilyen alapvető igénye nincs meg a tanulásra, az nem lehet egy kitartó ember...arra kár alapozni, hogy a jövőben megváltozik. Ha már most nagyon lusta, később is az lesz.
2009. máj. 16. 10:57
 6/14 anonim ***** válasza:

Menő munkahely? az olyan mint az ügyvéd, akik manapság alig tudnak elhelyezkedni mert annyira menők, hogy 200szorors túljelentkezés van belőlük az országban? :) Haverom benzinkúton dolgozik, és 250et keres (gaz már 6-7 éve ott melózik), másik ismerősöm meg ügyintéző egyetemi végzettséggel és 270et keres (4éve van a cégnél). Na most akkor mit is jelent a menő munkahely? Mert a benzinkutas nem trendi, mégis jól keres vele ismerősöm. Sőt apám építészmérnök (remélem lassan én is az leszek :D) és van olyan kőművese, aki oda vissza vágja a történelmet, irodalomból bármit kérdezel tőle simán helyesen válaszol. Csak Őt az a munka érdekli, vagy esetleg valami miatt nem tudott továbbtanulni.

Ha jól megvagytok és van témátok, kedves és nem részegeskedik meg hasonlók, akkor miért zavar az ilyen?

2009. máj. 16. 11:26
 7/14 anonim ***** válasza:
Hát igazából elég anyagias ebből a szempontból feltenni a kérdést. Az h kevésbé tanult, neki inkább ciki, mert a ffiak sikerorientáltabbak általában, mint a nők. Egyébként én csak emaitt nem hagynám ott, mert ha emberileg normális, akkor bármit ki lehet hozni belőle idővel: (érettségi, szakma, jogsi,jobb munkahely)
2009. máj. 16. 11:49
 8/14 anonim ***** válasza:
Erről nekem az a véleményem hogy nem az anyagiakat nézzük . És ennyi ha szeeted kitartassz mellete !!!!!!!
2009. máj. 16. 11:56
 9/14 anonim ***** válasza:
a szerelem mindent legyoz
2009. máj. 16. 12:14
 10/14 anonim ***** válasza:
20 évesen még te sem lehetsz olyan agyoniskolázott.
2009. máj. 16. 12:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!