Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ti járnátok olyan fiúval aki kevésbé olyan
tanult mint ti?
Ha gondolja, majd elmehet valamilyen továbbképzésre.
Nem az a lényeg, hogy menő legyen, hanem értelmes, inteligens. Az érettségi bizonyítvánnyal még inteligenciát nem osztanak és ha el tud helyezkedni így is, akkor még sokra viheti.
L, 18
2009. máj. 16. 10:41
Ez nálunk is igy van , én vagyok a buta , de 1.5 éve együt vagyunk ! Hát mit mondjak nem olyan jó a kapcsink!! De visszavezetem magamat a szüleimhez !!! Apám 8 ált. végzet azt is 12 év alatt , mindig kemény fizikai munkát végzett , és feketézett !! Anyám 40 évig egy m.helyen volt , éretségizett okos nö !! Álandoan veszekedtek , apám ivott !! És szerintem csak miattunk gyerekek miatt nem mentek szét , pedig jobban tették volna isten nyugtassa öket !! dönsd el te mit akarsz te , de van még sok férfi a földön ! És ö is talál magának valót !!
2009. máj. 16. 10:45
3/14 anonim válasza:
Ha jól megvagytok akkor mi a baj?
Inkább örülj, hogy csupán érettségivel "menő" munkahelyed van.
Én sajnos diplomás munkanélküli vagyok... :(
2009. máj. 16. 10:52
4/14 A kérdező kommentje:
igen a munkahelyemnek örülök is nagyon, csak lehet hogy ez a kapcsi szempontjából nemjó. vagyis az a nemjó hogy a pasi nem ilyen... nemtudom.
Ez azon múlna, hogy a fiú hajlandó-e lenne fejlődni és csak azért nem tette meg, amit tudott, mert pl. nem volt pénz rá és el kellett mennie dolgozni jóval fiatalabb korban, mint most általában a többségnek. Ha lustaságból nem tette, akkor 100%, hogy nem mennék bele egy ilyen kapcsolatba. Ha jól értem, elég alacsony szintről beszélsz. Tehát nem arról, hogy a srác kitanult egy szakmát vagy csak érettségije van, hanem lehet, hogy 8 általánosa sincs meg. Ha ez így van és az ő hibájából, akkor nem lennék vele, ez biztos. Miről beszélgetnénk? Egy olyannal, aki nem akar tanulni, semmi közös téma nem lenne, ha valakinek ilyen alapvető igénye nincs meg a tanulásra, az nem lehet egy kitartó ember...arra kár alapozni, hogy a jövőben megváltozik. Ha már most nagyon lusta, később is az lesz.
2009. máj. 16. 10:57
Menő munkahely? az olyan mint az ügyvéd, akik manapság alig tudnak elhelyezkedni mert annyira menők, hogy 200szorors túljelentkezés van belőlük az országban? :) Haverom benzinkúton dolgozik, és 250et keres (gaz már 6-7 éve ott melózik), másik ismerősöm meg ügyintéző egyetemi végzettséggel és 270et keres (4éve van a cégnél). Na most akkor mit is jelent a menő munkahely? Mert a benzinkutas nem trendi, mégis jól keres vele ismerősöm. Sőt apám építészmérnök (remélem lassan én is az leszek :D) és van olyan kőművese, aki oda vissza vágja a történelmet, irodalomból bármit kérdezel tőle simán helyesen válaszol. Csak Őt az a munka érdekli, vagy esetleg valami miatt nem tudott továbbtanulni.
Ha jól megvagytok és van témátok, kedves és nem részegeskedik meg hasonlók, akkor miért zavar az ilyen?
2009. máj. 16. 11:26
Hát igazából elég anyagias ebből a szempontból feltenni a kérdést. Az h kevésbé tanult, neki inkább ciki, mert a ffiak sikerorientáltabbak általában, mint a nők. Egyébként én csak emaitt nem hagynám ott, mert ha emberileg normális, akkor bármit ki lehet hozni belőle idővel: (érettségi, szakma, jogsi,jobb munkahely)
2009. máj. 16. 11:49
Erről nekem az a véleményem hogy nem az anyagiakat nézzük . És ennyi ha szeeted kitartassz mellete !!!!!!!
2009. máj. 16. 11:56
a szerelem mindent legyoz
2009. máj. 16. 12:14
20 évesen még te sem lehetsz olyan agyoniskolázott.
2009. máj. 16. 12:30
Kapcsolódó kérdések: