Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok, ti már mindent feladok azért hogy jó külsejű helyes pasival büszkélkedhessetek? Még a méltóságotokat is? (info alul. )
18. vagyok.
Hát lehet, hogy ti agyatlan lélektelen p.icsákkal találkoztatok, akiknek egy szép arc ennyit számít, de számomra ez pont nem elég. Nálam a megcsalás főbenjáró bűn. Édesmindegy mennyire jóképű az adott tag, én nem vagyok ennyire sekélyes... O.o És nehogy azt hidd, megfordulnak utánam a srácok, szóval nem azért mondom, mert ha adva van az életben egy fúdejóképű srác, akkor bánnám elveszteni, mert helyette nyomikkal kéne beérnem... Mekkora önalázás kell már ahhoz, hogy valaki ezt eltűrje bármilyen srácnak? Egy 15 éves kiscsaj esetében még hagyján, de pont egy egyetemista?
Ezek nem nők... Nincs tartásuk, és semmijük...
A megcsalás résztől amúgy én spec azért is félek, úgymond, mivel fogamzásgátlót használok. Én mondtam palimnak, hogyha rámunt, vagy akármi baja van, és már nem akarja, ne csaljon meg, hanem dobjon ki. Nem fogok hisztizni és a nyakára járni, max otthon bőgök 3 hónapig, de ha megtudom, hogy félrekefélt, elkapott valami súlyos nemigedvát, mondjuk HIV és társai, és még át is adta, konkrétan megöletem vagy tönkreteszem az egész életét. És én ezt komolyan gondolom. Nincs olyan pasi a világon, akitől eltűrném, hogy megalázzon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!