Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok, ti már mindent feladok azért hogy jó külsejű helyes pasival büszkélkedhessetek? Még a méltóságotokat is? (info alul. )
Hülye emberek mindig voltak, vannak és lesznek. Nőben és pasiban egyaránt.
Ebből azért még nem kellene messzemenő következtetéseket levonni, max. annyit, hogy a példában szereplő csak egy idióta.
Most nem azért, de szerintem nem minden csaj és pasi sem ilyen..
Már csak azért sem, mert szerintem sem korrekt a gyerek, hogy így kib@szik a csajjal.
A csaj meg vagy felvágni akar csak a gyerekkel vagy tényleg szereti..
Egyszer talán még én is elnézném pedig rohadt féltékeny vagyok. (bár nem ezek a mostani nyálhuszárok az eseteim.)
Sok csaj hajt a barátomra, érdekes módon mégse csal meg, mert szeret.. szóval szerintem a pasi az fail..-.-"
Te jó ég... A haverod egy igazi tapló, a barátnője meg hülye, hogy ezek után vele marad.
Ha velem csinált volna ilyet a barátom - akármilyen jól is nézne ki - már régen kidobtam volna.
Hát nekem ez a story több sebből vérzik...
1. Ha fiú, ha nő a barátom, aki így viselkedik, én ugatom le, hogy hogy lehetsz EKKORA b.unkó? Bár én nem barátkozom f.szfejekkel, szóval nem látok esélyt ilyenre a baráti körömben. Kérdező, valszeg te is a srác szintjén lehetsz...
2. Fel nem fogom, hogy van olyan lány, aki szereti a barátját, mindegy miért, és nem lép le, ha megcsalják és megalázzák hatszor. Ilyenkor az a lány tuti, hogy nem magát a srácot szereti, csak a hírnevet, ami a pofijával jár. Félre ne érts, ha vki csak ezt akarja, hát legyen, de ilyen esetben senki nem használ ki senkit. A lánynak a helyes arc kell, a srácnak meg minden nő. Kvittek. Hogy ez érdemben milyen "párkapcsolat" az megint más kérdés.
3. Személy szerint nem hogy angyali arccal ülök, és nézem ahogy megcsalnak, hanem kitaposom a tökét annak a baromnak, aki így megaláz... Bár mint mondtam, én nem barátkozom v. ismerkedem f.szfejekkel, szóval ez nem valószínű.
20L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!