Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Én tartom el a vőlegényem,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Én tartom el a vőlegényem, miközben semmit nem segít, én viszem a háztartás összes gondját egyedül. Szakítsak vagy ne?

Figyelt kérdés

A gondom a következő:3éve együtt élek a jelenlegi vőlegénnyemmel.23 éves vagyok jelenleg napi 12 órát dolgozom(2db munkahelyen!),mert szeretném ha lehetne egy saját otthonom(a szüleimnek nincs lakása és nem segítenek).A pasim 8órát dolgozik,de szarul keres(34éves) ,viszont 1 rakás kölcsöne van,plusz gyereke a fizetése elmegy ezekre,az én pénzemből éldegélünk.DE NEM AKAR TÖBBET!Nem akar tanulni vmit hogy jobb állása legyen ,nem akar semmit,legfőképpen NEM AKAR BESEGÍTENI a háztartásba SEM!Mindent egyedül csinálok:főzök,mosok,takarítok(na jó 1-2x porszívózik),de ha nem pkolok neki "tízórait"(6db zsemle,alma,tea mint az isiben)és nem főzők minden nap akkor morci.Nem segít még bevásárolni sem én cipelem a nehéz szatírokat amikor már hulla fáradt vagyok(és én nem eszem sokat ő zabál mint egy ló!).

Szeretem a magam módján,és Ő is azt hajtogatja állandóan hogy mennyire szeret,de nem tudom mit szeret ,engem vagy a kényelmet,meg hogy kihasználhat.Másodállást Ő vállalni "Nem tud":"met 1 férfi nem tud elmenni takarítani mint 1 nő(vagyis mint Én)".Már egyszer szakítottam vele kb.fél éve de egy ideig úgy csinált mindent ahogy én akartam,mostanra viszont ,már naon nyeregben érzi magát...Ti mit tennétek?

2008. márc. 26. 02:08
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Ne vessz össze vele, ha nem kell - de küldd el. A kényelmet már most jobban szereti, mint téged. Később szerinted milyen lesz?
2008. ápr. 26. 21:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!