Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Flörtölés az oké ha valakinek van már kapcsolatja?
Figyelt kérdés
Pl buszban, burger king-ben, utcán, plázában, metróban, mozgólépcsön.....
Csak sima szemkontaktus, hosszabban tartó.
Persze csak akkor ha a fium nincs velem.
Nem gondolok arra hogy megcsalnám vagy ilyesmi, hü vagyok a szivemben. Csakhát tetszik ha valaki hosszan a szemembe néz.Ha valaki netalán megszólit, rögtön mondom hogy foglalt vagyok. Szóval csak sima szemkontatkusról van szó.
Ez oké igy? :/ 17lány, pasija 22, nemrég ota eggyütt.
2011. dec. 9. 03:24
21/22 anonim válasza:
én pasim azt hitte enyi flört nem árt... én közöltem vele, hogy akkor járjon azzal a csajjal, és ott hagytam.:D
22/22 anonim válasza:
Szerintem flort és flort kozott kulonbség van.Nem látok benne semmi rosszat ha találkozok egy helyes, szimpi sráccal mondjuk z egyetemen és rámosolygunk egymásra.Néha kacsintani is szoktak:-)de nem kérik meg a kezem, sot semmit nem akarnak tolem csak szimpik vagyunk egymásnak.Nem kell ebbe semmit belemagyarázni.Azt se bánom ha a párom néha megnézi a lányokat hiszen szép mindaz ami érdek nélkul tetszik:-)(de azért diszkréten nézelodjon) Ot is meg szokták néni a lányok.Sokszor fulig éro mosollyal bámulnak a szemébe akkor is ha ott vagyok.Legalább tudom hogy jo ízlésem van.Nem húzok zsákot a fejére, nem rendezek jelenetet se.Ot éve az enyém de ha más kellene neki nyitva az út.Nem akarom megkotni, nem is tudnám.A kapcsolat alapja a bizalom.Huséget várok el nem azt hogy ezentúl csukott szemmel járjon
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!