Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Már 10 hónapja járok a barátomal nagyon szeretem! és azt mondta ma hogy ez neki nem jó, hogy olyan könnyen megkap meg, hogy mindig én szaladok utána, és nem kel értem harcolnia mert ugy is megyek mindenhova utána! Miért?
Figyelt kérdés
vajon szeret? Vagy csak megszokásból van velem? mit csináljak, hogy ő szaladjon utánam?2011. dec. 8. 20:42
1/8 anonim válasza:
Ne ugorj minden pillantására, ne lesd a kívánságait, kéresd magad kicsit, sőt, mondj NEM-et bizonyos dolgokra. És ne hívogasd, ne te keresd.
2/8 anonim válasza:
Szerintem ő se nagyon tudja mit akar.
3/8 A kérdező kommentje:
de ha ő se keres?
2011. dec. 8. 20:48
4/8 anonim válasza:
próbáld meg ezt forgatni. Nekem bejönne...
5/8 A kérdező kommentje:
de ha nem szalad utánam vagy ugy van velle jo majd ugy is jön utánam? akkor micsináljak? :/
2011. dec. 8. 20:51
6/8 anonim válasza:
Sok pasi olyan mint a barátod. Kell neki az izgalom, az érdekesség, az meg unalmas ha tudja hogy aaannyira odavagy érte hogy csak na, és csettintésre megkap. Egy ideig most légy hűvösebb, mintha nem érdekelne téged annyira mi van vele, stb. Kicsit légy elérhetetlenebb számára. És ezt nem úgy értem hogy ne vedd fel a telefont ha hív...de ne azt lássa, hogy nélküle levegőt se akarsz venni, és te vagy az élete. Hát ha neki ez kell, tudja csak meg hogy egy igazi nő vagy nélküle is, és minden rendben:)
7/8 anonim válasza:
Ha nem szalad utánad két napig, hagyd tovább. Ha nem szalad utánad két hétig, hagyd csak tovább. Várd ki, előbb utóbb fog.
8/8 A kérdező kommentje:
köszönöm mindenkinek téleg megfogadom a tanácsokat!
2011. dec. 8. 20:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!