Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mégis mit tehetek? :S Nincs...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mégis mit tehetek? :S Nincs merszem hozzá!

Figyelt kérdés

Szóval van egy nagyon( nagyon nagyon nagyon) szép lány aki ...hát eléggé tökéletes és hát persze hogy szerelmes vagyok belé. Bár eddig egy szót sem beszéltünk :D De tényleg nagyon KELL. És az a helyzet hogy egy bizonyos dolog miatt el ment az önbizalmam meg nem tudok feloldódni. De járok pszihológushoz :/ . És amúgy magamnak annyira nem tetszem, bár néha elviselhetőnek tartom magam , de általában mindenki nagyon helyesnek tart és sokan megnéznek az utcán, meg persze suliba. De még sem történik más :S Csak ritkán alakul ki valami ,de az sem volt eddig komoly.

És hát az a helyzet ,hogy ha nem változtatok ... akkor úgy is így marad és sz*r lesz az életem ... Szóval most tényleg akarom hogy sikerüljön.

2011. dec. 8. 20:35
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
Ennyit rólam? Én csak tanácsokat adtam, de úgy látszik feleslegesen, ha így állsz hozzá akkor tuti nem fogod befűzni!
2011. dec. 8. 22:22
 22/26 anonim ***** válasza:
De akkor adom maxra a 20.38 as válaszoló tanácsát! Recskázz rá ameddig tudsz, esetleg írj rá facebookon mint a többi hülyegyerek! Sok sikert!
2011. dec. 8. 22:24
 23/26 A kérdező kommentje:

na? megsértődött valaki ?:D

Te mondtad hogy kifogytam? akkor mit vársz? egy használható tanácsot nem adtál! "Menj oda hozzá" Hát erre valahogy minden nem egy sejtű rájönne szerintem. De ez kb olyan mint ha megkérdezném hogyan okozhatok orgazmust a nőnek te meg: vetkőzz le.

Na :|

2011. dec. 8. 22:48
 24/26 anonim ***** válasza:
Én megsértődni egy vadidegenre? Olyan nincs! Csak hát próbálok ötleteket, tanácsokat adni, de kevés ilyen negatív emberke, van, én magam részéről nem itt rinyálnék hogy szar az életem... hanem tennék valamit hogy változtassak rajta, azt hiszed hogy valaki majd hasznos tanácsot fog adni? Akkor te tényleg egy naív kis emberke vagy, ha azt hiszed hogy ha passzív vagy akkor sikerülni fog, tenni kellene valamit érte! Az öltet hogy hívd el valahova nem tudom miért nem felel meg neked, jó ! lehet hogy látatlanba tényleg merész ötlet, de hogy még azt is kifogásolod hogy hogy merem én azt tanácsolni hogy menj oda beszélgetni, az az igazán égő. És igen ezzel a kérdéssel jellemezted is magadat, a nincs merszed nálam azt jelenti hogy beszari vagy! Na további szép estét!
2011. dec. 8. 22:54
 25/26 Solarian ***** válasza:
Szerintem mondd meg neki mit érzel.
2011. dec. 8. 23:13
 26/26 Lifeishard ***** válasza:

Kedves Kérdező!

Tetszik vagy nem, bizony Neked kell odamenned. Egyáltalán nem ciki, sőt, a lányok ( legalábbis a nagy többség) ELVÁRJÁK, hogy a FÉRFIAK szólítsák meg őket. Pont a napokban beszéltem egy hölgy ismerősömmel, aki kb. 1 éve szingli - nem talált alkalmas jelöltet, és nem azért, mert bunkó vagy a pénzre utazik, nem is azért, mert ronda (barna hullámos haj, szép csöcsök, hosszú combok...), hanem mert NEM MENNEK ODA A FASZIK, akkor sem, ha jelt ad (pl. hosszabban néz a kiszemeltre)... Azt akarom mondani ezzel, hogy ha odamész és megszólítod, már megtetted az első lépést a jó irányba, hiszen a többi srác "nyuszi" volt. Tényleg nem könnyű a dolog, sőt, ha sosem csináltál még ilyet, kib@szottul nehéz. Azt javaslom, jegeld két hétig (csak két hétig!) a csajt, addig pedig minden nap, ismétlem MINDEN NAP menj oda olyan lányokhoz, akiket nem ismersz és akikbe nem vagy "szerelmes", és kezdj el velük beszélgetni, AKÁRMIRŐL. Kezdetben csak azt kérdezd meg tőlük, hogy pl. mennyi az idő, vagy tudnak-e egy jó cukrászdát a közelben, esetleg látod, hogy nagyon csinosan öltöznek, ezért szeretnéd kikérni a véleményüket, hogy milyen rucit vegyél a kishugodnak/nagytesódnak stb. (nem baj, ha nincs, nem az a lényeg). Aztán fűzd tovább a beszélgetést, a cukrászdánál maradva, pl. kérdezd meg, hogy mi a kedvenc sütije, majd, ha mond valamit, qrva mindegy, mit, mondd azt, hogy "Komolyan? A nagyim, akit nagyon szerettem, is mindig ilyet sütött nekem. Szereztél ezzel nálam egy jó pontot, szóval ha a delfin a kedvenc állatod, elkérem a számodat. Akkor is, ha nem.", vagy valami hasonlót. A lényeg ebben a gyakorlatban, hogy ugye olyan lányokhoz mész oda, akiktől nem akarsz semmit, tehát nem fogsz annyira görcsölni, és a beszélgetés is természetesebb lesz, főleg, ha mosolyogsz közben (de ne úgy, mint egy tejbetök, és ne végig), és akkor sem omlasz össze, ha bunkók lesznek vagy elküldenek. Ha ezt két héten keresztül csinálod, naponta mondjuk 10 lánnyal (ha nagyon fosol is, akkor sem tart tovább a dolog kb. másfél óránál per nap), AKKOR, DE CSAKIS AKKOR, nem fogsz izgulni, hogy mit mondj a lánynak, hiszen rájössz, a lényeg a hogyan. Ha remegsz, görnyedt a tartásod, halkan, artikulálatlanul beszélsz, nem nézel a szemébe, el fog küldeni, ezt borítékolhatod. HA végigcsinálod, amit leírtam, csökken az elküldés esélye. Hogy mit mondj? Rengeteg dolgot lehet. Ha TÉNYLEG érdekel a dolog, és HAJLANDÓ VAGY TENNI MAGADÉRT, nem csupán azt recitálni, hogy ez hülyeség, meg nekem úgyse menne, írj privátot.

26/F

2011. dec. 10. 02:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!