Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mégis mit tehetek? :S Nincs merszem hozzá!
Szóval van egy nagyon( nagyon nagyon nagyon) szép lány aki ...hát eléggé tökéletes és hát persze hogy szerelmes vagyok belé. Bár eddig egy szót sem beszéltünk :D De tényleg nagyon KELL. És az a helyzet hogy egy bizonyos dolog miatt el ment az önbizalmam meg nem tudok feloldódni. De járok pszihológushoz :/ . És amúgy magamnak annyira nem tetszem, bár néha elviselhetőnek tartom magam , de általában mindenki nagyon helyesnek tart és sokan megnéznek az utcán, meg persze suliba. De még sem történik más :S Csak ritkán alakul ki valami ,de az sem volt eddig komoly.
És hát az a helyzet ,hogy ha nem változtatok ... akkor úgy is így marad és sz*r lesz az életem ... Szóval most tényleg akarom hogy sikerüljön.
nem fogom bejelölni csak úgy :D amúgy is utálom a facebookot. de most komolyan. ha nem ismerem stb. akkor nem mehetek oda csak úgy az utcán? alig látom amúgy is. és akkor is menjek csak úgy oda?
mert ti ezt hogy oldjátok meg? szerintem eddig csak acabmészy vagy ki az akinek eddig volt már egyáltalán nője :D a válaszokat tekintve. úgyhogy erre válaszoljatok ha annyira okosak vagytok.
mert tényleg az hogy néz ki hogy csak úgy oda megyek? meg ilyen hülyeségeket se írjatok :D
Ilyeneket én is ki tudok találni hogy pl :leejtek egy almát amit úgy irányzok hogy egyenesen a lábai elé guruljon és akkor ő felveszi , én mélyen a szemébe nézek és azt mondom "visszaadnád?" ;) .
NA most komolyan :D nincs ötletem.
Beszélj erröl a pszihomókusoddal,
tényleg tanács, nem bunkózok.
"! Legjobb ha szervezel valami programot, elhívod sétálni, vagy beültök moziba, vagy egy bárba, vagy mittudomén...annyi lehetőség van csak fel kell találni magadat."
Hogy szervezzek programot?:D Úgy mond vad idegen :D Menjek oda csak úgy hogy nincs kedved moziba menni vagy mi? Az érdekes. És hogy kezdeményezzek most komolyan? Nem mehetek csak úgy oda hozzá! Épp ez a probléma erre keresek megoldást. Ötletbörzét tartunk :-|
Hát elég szegényes a tárad :/ Most csalódtam :| Ennyit rólad xD
utolsó: Nem zala megyei vagy véletlenül ?:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!