Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Nem rossz szingliként karácsonyozni?
Nem.
Nagylány vagyok, van családom, és csodálatos barátaim. Kell a halálnak pasi.
1, Nem, mert a karácsonyt UTÁLOM !
2, Nem kell azon törnöm a fejem, hogy mit vegyek neki, kinek a családjánál legyünk.
3, Mindezt azért írtam, mert a tavalyi (párommal töltött ünneplés) nagyon rossz volt...semmi nem úgy sikerült ahogy én szerettem volna. Én kiteszem a lelkem, örömmel várom, mindent megteszek ő meg hülyének néz...ennyi.
Ne haragudjatok, hogy ilyeneket írtam, de kijött belőlem...ez az igazság :(
hát, 'last christmas I gave you my heart but the very next day you gave it away' - ettől pl megment.
Társulnék a kell a halálnak a karácsonyba pasihoz. Mind hülyék vagytok. Bocs, de ez az igazság. Várod várod a karácsonyt, szeretet ünnepe, az meg benyögi hogy nem akar semmit a karácsonytól csak az éjjelt várja. Kell ez a fenének, van családunk, anyukánk - apukánk - tesónk - barátaink, akik örülnek a karácsonynak. Az ilyenekkel kell tölteni a karácsonyt, nem olyanokkal, akik le se szarják, és fel se tűnik nekik, hogy amit épp leszaroztak, neked még fontos. 20L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!