Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Újrakezdéssel kapcsolatos idézetek?
Volt barátnőmmel fél éve szakítottunk, azóta neki volt több kapcsolata, de nem találja a helyét. Próbál engem elfelejteni, de nem megy neki. Pár napja írt nekem egy üzenetet facebookon, hogy nem bírja már, hiányzok neki, de tudja hogy soha nem lesz köztünk semmi. Nagyon fél a csalódástól és nem mer lépni, pedig szíve szerint velem lenne, de az esze nem engedi.
Szóval tudna nekem valaki pár frappáns, szerelemmel, újrakezdéssel kapcsolatos idézetet írni, amivel némiképp tudnám "bátorítani" és kicsit megérinteni a lelkét, hogy mégis csak mellettem lenne a helye, hiába küzd az érzés ellen..
Köszönöm előre is!
Én ezt nagyon szeretem:
"Néha két embernek el kell szakadnia egymástól egy időre, hogy megértsék, milyen fontosak is egymás számára"
sok sikert:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!