Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért így reagálta le?
Figyelt kérdés
Volt egy rövidke kapcsolatom, ahol menet közben a lány rájött, h ő most inkább egyedül szeretne lenni, mert mindenkiben az exét keresi, viszont a kapcsolatot velem tartani szerette volna. Én nem tudtam barátként kezelni, így inkább mondtam neki, h legyen ennek is vége. Válaszra sem méltatott. Tudom el kell felejteni, meg stb, de miért volt ennyire érzéketlen? Megsértődött volna? Elsősorban lányok válaszára lennék kíváncsi.2011. dec. 8. 13:06
11/13 A kérdező kommentje:
Utolsó van benne valami. Az fáj csak, h ennyire nem jelentettem neki semmit.:(
2011. dec. 8. 14:22
13/13 A kérdező kommentje:
Örülnék egy gyereknek, de sztem nem. Mindegy is, én nem keresem, sztem ez biztos rosszul eshet neki. Bár nem akarok bosszút állni rajta, nem akarok neki rosszat.
2011. dec. 8. 15:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!