Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelmet elfelejteni?
Szia! Az történt, hogy megkerestem, találkoztunk, és hamar kiderült, hogy a dolog kölcsönös. Imádjuk egymást, vele fogom leélni az életemet, és soha nem voltam ilyen boldog.
Adj egy esélyt a dolognak. Életem legnagyobb hibája lett volna lemondani róla. Amíg a föld alá nem tesznek, addig bántam volna, hogy nem beszéltem vele. És íme, kétoldalú volt a dolog. Olvasd végig a válaszokat, amiket kaptam, valaki azt írta, hogy a "reménytelen szerelem" éppen azért kínoz, mert valójában nem tudhatod, hogy valóban reménytelen-e, hiszen ott van a másik fél. Nagyon igaz, nagyon...
És hát tavasz van. Beszélj vele. Szorítok.
Hú, köszönöm:-)
Én is nagyon sok boldogságot kívánok Nektek!
Fúh de jó én is örülök neki! :))))
Ezen felbátorodva én is megkeresem azt,akit nem tudok elfelejteni!
Szorítsatok!
Köszönöm, mindenkinek! :)
És mindenkinek szorítok nagyon!
Kedves szerelmes Kérdező!:-)
# 12 (és 14) vagyok. Tényleg jó volt olvasni, hogy Neked sikerült! Látod, másnak is reményt adtál!
Sajnos az én helyzetem bonyolultabb:
http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__egyeb-ker..
Szerintem nekem már nincs sok esélyem...csak felejteni:-(
Neked viszont szívből örülök, hogy megtaláltad és SZERET!Igazi siker történet!:-)
A férjed hogy fogadta? Váltok? Hazaköltöztél?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!