Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
"Az idő enyhíti a sebeket" Mikor próbálkozhatok újra? L/18
A barátommal 2 évig voltam együtt. Tegnap szakított velem,mert hibáztam. Nem szeretném ezt részletezni, de lényeg,hogy nem megcsalás vagy ilyesmi,de ettől függetlenül nagy hiba volt részemről.
A két év alatt 2-szer már szakítottunk, egyszer ő velem, egyszer én vele,de kb. 1 hónap múlva mindkét alkalommal újra kezdtük,mert nem bírtuk egymás hiányát.
Most viszont érzem,hogy nem lesz elég egy hónap.
Mit tegyek? Nagyon szeretem, közös jövőt terveztünk.
féltékeny voltam, pedig rohadtul nem volt rá okom.
kicsit ki akartam sajátítani.
de kérlek ne ítéljetek el, ezek alapján tudom,hogy egy hü_lye pics@'nak tűnök,de szerintem minden ember hibázik, és én ekkorát még sosem hibáztam mint most.
az iránta érzett szerelem vett rá erre és nem figyeltem magamra, csak mikor késő lett.
viszont ennél kisebbet -de mégis nagy hibát- már mindketten elkövettünk egyszer. és abból békülés lett, pedig mindkettőnél azt hittem nincs tovább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!