Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Az első szerelmet mindenkinek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az első szerelmet mindenkinek nehéz volt elfelejteni?

Figyelt kérdés
És túltenni magát rajta..?
2011. dec. 6. 21:33
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
Ugyanaz, mint a másodiknak: 1 évig tartott, 1 éve vége. És ég mindig ugyanúgy szeretem :(
2011. dec. 10. 20:43
 12/28 anonim ***** válasza:
Mivel most van az elso igazi szerelmem, és ha egy napig nem látom majd meg zavarodok, azt hiszem, h nehéz lenne elfelejtenem.
2011. dec. 10. 20:53
 13/28 anonim ***** válasza:
Nehéz. Én 9 éve nem tudtam elfelejteni. Pár hónapja találkoztunk, kiderült, ő is folyton rám gondolt. Most megint találkozgatunk, ki tudja mi lesz.
2011. dec. 10. 21:41
 14/28 anonim ***** válasza:
ismerősömnek gyereke is lett tőle. a faszi lelépett. 7 évig várta vissza, aztán túltette magát rajta. múlt évben meghalt a faszi. szegény eléggé el van kenődve még mindig:(
2011. dec. 10. 21:51
 15/28 anonim ***** válasza:
"Az első szerelem soha nem múlik el, de mindig véget ér." :(
2011. dec. 10. 22:46
 16/28 anonim ***** válasza:
Még hogy mindig véget ér... Na majd mi ezt megcáfoljuk, vagy ha mégse akkor nem tudom, hogy fogom túlélni...
2011. dec. 24. 21:14
 17/28 anonim ***** válasza:
nekem nem, fokozatosan múlt el, aztán hamar találtam vki mást 20
2011. dec. 24. 21:17
 18/28 Mi közöd Tőle ***** válasza:

Hát igen, ez az egyik legnehezebb dolog. Én több mint egy évet voltam együtt az első beteljesült szerelmemmel. Betegesen oda voltam érte, és őszintén szólva a mai napig elgondolkodnék rajta, hogy visszamennyek-e hozzá. Az az igazság, hogy 1,5 éve ért véget és hónapokig rosszul voltam miatta. Azóta voltak nőim, de szerelmes egyikbe se voltam. Amire kellettek, arra jók voltak, de semmi több.

Valszleg úgy fogom leélni az egész életemet, hogy ott fog élni bennem. Mindenesetre egész jól együtt élek ezzel a tudattal, úgyhogy gond egy szál se :)

2011. dec. 24. 21:49
 19/28 anonim ***** válasza:
Ja... még most is eszembe jut hetente egyszer, annyira átvágott...de remélem felfordult azóta végre az a büdös kurv@ és helyre állhat a világ egyensúlya.
2011. dec. 24. 22:14
 20/28 anonim válasza:
nehéz bizony, főleg akkor szar a helyzet ha a a parneredet látod egy másik fiuval kavarni, na akkor még nehezebb, naggyon nehéz, de gondold csak el a te időd is pörög visszafele,, ebbe gondolj mindig bele.... ne emészd magad.
2011. dec. 24. 22:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!