Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, lányok ti mit szólnátok egy olyan anyóshoz, aki ha soványok, és normál testsúlyúak vagytok akkor azt mondaná, hogy semmi gond, majd én felhizlalom?
Amikor a 90 kilós asszonyok korán halnak, meg a férjük már szexelni sem képes, meg a farkát nem látta már évtizedek óta a nagy hasától, csak tükörben, akkor azért hálát adok, hogy én nem vagyok genetikailag hajlamos a hízásra.
Komolyan mondom, jártam olyan faluban, ahova új tanítónő érkezett egy nagyvárosból, aki minden reggel futott néhány kilométert és erre a helyiek megszólták, hogy nem szégyelli magát, hogy így mutogatja magát feszes futóruhában és trikóban. Elkezdtek róla pletykálni mindenféle hülyeséget :) A magyar vidék elképesztően primitív embereket termel ki.
Persze a kocsmában, cigifüstben ücsörgés az teljesen elfogadott tevékenység.
egy életed van, azt próbáld a legjobban élni, ebbe nem tartozik bele a túlsúly, elhízás, tespedés, zabálás
nehogy mások miatt elcseszd az egészségedet, külsődet, önértékelésedet, életörömödet
mi lenne, ha te meg odaállnál az anyós elé és azt mondanád, hogy ő meg fogyjon le, mert nagyon csúnya a kövérsége
kicsit kiakadna a szeme szerintem, megsértődne, pedig neked lenne igazad
nem szabad mások hülye értékrendje szerint élned
ő az anyósod, a párod anyja ennyi a kapcsolatod vele, nem akarsz olyan lenni, mint ő, nem példaképed egészséges életmód terén sem semmi másban, ezért nem is kellene rá hallgatni olyanban, amihez nem ért
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!