Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Fiúk, lányok ti mit szólnátok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, lányok ti mit szólnátok egy olyan anyóshoz, aki ha soványok, és normál testsúlyúak vagytok akkor azt mondaná, hogy semmi gond, majd én felhizlalom?

Figyelt kérdés
Ugyanis szerinte egy 10-20 kilós hízás az természetes ahogy az évek telnek. :( Ő túlsúllyal küzd, de azért nem kellene más emberek életét is tönkre tennie, szeretnénk a párommal mindketten vékony mozgékonyak lenni, és élvezni az életet. Kövérként sok dolgot nem tudnánk megtenni, ami most örömet okoz nekünk. :( Olyan furcsák egyes emberek. :(
2011. dec. 6. 14:22
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Nem tudom ti a Föld melyik részén éltek:D Én is vidéken lakom, de abszolút nem szóltak még meg érte mert sovány vagyok. :D
2011. dec. 6. 14:49
 12/18 anonim ***** válasza:
0%

Amikor a 90 kilós asszonyok korán halnak, meg a férjük már szexelni sem képes, meg a farkát nem látta már évtizedek óta a nagy hasától, csak tükörben, akkor azért hálát adok, hogy én nem vagyok genetikailag hajlamos a hízásra.

Komolyan mondom, jártam olyan faluban, ahova új tanítónő érkezett egy nagyvárosból, aki minden reggel futott néhány kilométert és erre a helyiek megszólták, hogy nem szégyelli magát, hogy így mutogatja magát feszes futóruhában és trikóban. Elkezdtek róla pletykálni mindenféle hülyeséget :) A magyar vidék elképesztően primitív embereket termel ki.

Persze a kocsmában, cigifüstben ücsörgés az teljesen elfogadott tevékenység.

2011. dec. 6. 14:53
 13/18 A kérdező kommentje:
Egyetértek, sajnos nagy a tudatlanság még mindig vidéken! Engem gyerekként állandóan gúnyolt a családom hogy úgy nézek ki mint egy éhező (igen nyurga vékony magas mozgékony gyerek voltam), kamaszkoromban sikerült elhíznom, főleg hasra meg fenékre, könnyen fáradtam, nem tudtam bírtam magam, sírtam, hogy nem olyan fürge mint gyerekkén, mint azelőtt, és mivel már lassan nem kaptam a boltban magamra nadrágot, legszívesebben deréktől lefele félbevágtam volna magam, ekkor eldöntöttem, hogy változtatok. Most újra normális testsúlyom van, újra tudok tornázni, túrázni anélkül, hogy lihegnék minden öt percben. Nekem ez nagy örömöt, és boldogságot ad, és szeretek belenézni a tükörben, nem cserélnék senkivel ebben a testben tökéletesen érzem magam! Sajnos egyszer mások véleménye miatt majdnem sikerült elcsesznem magam, de legalább kiderült, hogy genetikailag sajnos hízásra hajlamos vagyok!
2011. dec. 6. 15:00
 14/18 A kérdező kommentje:
A kocsmai álldogáláshoz hozzátenném, hogy vidéken ha egy férfi minden este hullarészegen megy haza, elveri a feleséget, meg a gyerekeket, és ezért a nő elköltözik, akkor mi a reakció? Hogy a nő egy rossz asszony, aki nem képes a családért küzdeni, mert egy házasságban tűrni kell! Továbbra is szeretnék vidéki maradni, de szeretnék a hegyekbe költözni, mert legalább ott nem fognak irigykedni rám, hogy megengedem magamnak azt a "luxust", hogy a hegyi erdőkbe kiránduljak egy kicsit, és élvezzem a természetet! Mert természetesen ez a kirándulás (évente 3-4 alkalom!), az itt úri módnak számít,ahelyett már megkaptam, hogy maradjak a fenekemen, és helyette takarítsak, vagy gazoljak a kertben vagy ami még rosszabb, menjek be a városba és "shoppingoljak" (!) egyet, élvezzem ki a bevásárlóközpontokat, mert az olyan jó! Amint tehetem innen költözök!
2011. dec. 6. 15:09
 15/18 anonim ***** válasza:

egy életed van, azt próbáld a legjobban élni, ebbe nem tartozik bele a túlsúly, elhízás, tespedés, zabálás

nehogy mások miatt elcseszd az egészségedet, külsődet, önértékelésedet, életörömödet

mi lenne, ha te meg odaállnál az anyós elé és azt mondanád, hogy ő meg fogyjon le, mert nagyon csúnya a kövérsége

kicsit kiakadna a szeme szerintem, megsértődne, pedig neked lenne igazad

nem szabad mások hülye értékrendje szerint élned

ő az anyósod, a párod anyja ennyi a kapcsolatod vele, nem akarsz olyan lenni, mint ő, nem példaképed egészséges életmód terén sem semmi másban, ezért nem is kellene rá hallgatni olyanban, amihez nem ért

2011. dec. 6. 15:13
 16/18 anonim ***** válasza:
Ez most komoly, hogy megszólnak azért, mert kirándulni mész?
2011. dec. 6. 15:23
 17/18 A kérdező kommentje:
Sajnos ez komoly igen! Húzzák a szájukat, meg pofákat vágnak, egyesek azt mondják, hogy vagy maradjak otthon, mások meg pont az ellenkezőjét, hogy ehelyett menjek bulizni, vásárolni. De nagyrészt legyintek rájuk, nem vagyok táncolós, piálós fajta, kerülöm a füstös helyeket, engem ezek a dolgok hidegen hagynak, jobban érzem magam a szabadban a friss levegőn, csak az érti aki szeret szeret a hegyekben barangolni, egy nap annyi élményt kap az ember, hogy az elmondhatatlan. Sok embert hidegen hagy tudom, de nem vagyunk egyformák! Talán a legdurvább kérdés amit hallottam eddig a hasonló jóakaró emberektől az ez: kipróbáltad már a cigit? Ó ne már, ne legyél ilyen béna, szívj már el egyet! No comment!
2011. dec. 6. 16:50
 18/18 anonim válasza:
Én örülnék egy ilyen anyósnak
2012. dec. 5. 17:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!