Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
"Szeretlek" jelentősége!?
Mindegy, hogy ki mondja először? Egy ismerősöm szerint a papucs srác első tulajdonsága, hogy ő mondja először a lánynak, hogy "szeretlek".
illetve szerinte ha a felek túl sokszor mondják egymásnak ezt, egy idő után elveszti a "súlyát" jelentőségét ez a szó, és megszokottá válik.
Mennyire értetek egyet ezekkel a dolgokkal?
tény és való h olyan mint a fagyi... túlzott mennyiségben becsömörlenek tőle... tudni kel h mi az a határ amig lehet alkalmazni
barátnömmel ritkán használjuk nálunk a tett a lényeg nem az üres szavak :)
Értem szoval ezek szerint nem mondhatom egy lánynak hogy szeretem mert papucs leszek?? gondold már végig
amugy igaz a második a mostani lányok szinte mindig ezt hajtogatják:jaj de szeretem de szeretlek téged meg téged meg téged....téged nem.. meg téged és már szinte közömbös szó nekik már a lámpaoszlopra is ráirnak például féjszbukon hogy hu de szeretlek
tisztelet a kivételnek :D
szerintem mindegy hogy ki mondja ki elöször ha viszonozva van.
és tényleg veszthet a jelentőségén ha sokszor mondják, hisz ennek a szónak meg van a maga varázsa és jelentősge, ezzel a szóval nem lehet dobálózni
mi a barátommal a járásunk 3. hónapjába mondtuk ki, elöször úgy érzeztem h ez nagyon későn volt de ogy vissza gondolva igy nagyobb volt a jelentősége:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!