Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek normális ez a csaj?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek normális ez a csaj?

Figyelt kérdés
A barátomnak volt egy 2,5 éves kapcsolata. A csaj mai napig bele van zúgva és szereti állítólag. És mióta megtudta hogy együtt vagyunk,ami már fél éve, azóta nem bír leülni a fenekére. Megértem hogy szereti és vissza szeretné kapni, de már ez nem lehetséges,mert barátom engem szeret,és a csajnak a szemem előtt is megmondta, de ő mégsem érti meg! Engem ez zavar, és félek hogy egyszer miatta lesz egy veszekedés ami miatt szakitunk is.A csaj képes kitalálni dolgokat,és őszintén az eddigi barátnői közül csak tőle tartok. A csaj 4 évvel idősebb nálam, de olyan érthetetlen. Sokszor mikor felhívja barátomat, akkor vissza idézi neki a közös éveiket és ami bánt engem hogy barátom még néha beszél is vele,van hogy órákat beszélnek a régi dolgaikról.Már 2 éve szakítottak, és ennyi idő alatt szerintem már mindent megbeszéltek! Szerintetek mit csináljak? Hogyan állítsam le a csajt??
2011. dec. 5. 20:32
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
barátom nagyon bizonygassa hogy nem érez semmit a csaj iránt és nem is hiányzik neki, és barátként sem tekint rá, mert sokat csalódott benne... A száma nincs elmentve de fejből tudja és amikor hivja ő mégis felveszi a csajnak... Én nem tennék ilyet ha tudom h közben a barátomnak ez rosszul esik! Amugy a csaj eléküldte a cuccot,pedig én is terveztem hogy elmegyek barátommal érte, had egye az ideg a fejét :D és szépen leültetem a seggére. De ez már eluszott!
2011. dec. 25. 15:13
 12/13 anonim ***** válasza:
előző válaszoló vagyok, hogy alakult ?:)
2012. febr. 1. 11:56
 13/13 A kérdező kommentje:

Felhivtam telefononon,mivel személyesen megölném szerintem. És szépen megmondtam neki, hogy tartsa tiszteletben hogy mi eggyütt vagyunk és bármit fog tenni engedm nembir érdekelni, és csak magának csinálja majd a rosszat.Viselkedjen korához méltóan, és attól még hogy ő elbaszta a kapcsolatukat az nem jelenti azt hogy én is elfogom!

Kb enyi! Szóval azóta nyugi van, nem keresi barátomat és én ennek uuuuuuuuugy örülök!!! :D

2012. febr. 1. 23:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.