Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, a baratnom csokolozott egy masik fiuval, mert maganyos volt, es jo volt neki osszebujni valakivel, en meg nem voltam ott?
Kedves Kérdező!
Nem tudom, hány évesek vagytok (tippre elég fiatalok:)), mióta vagytok együtt és milyen gyakran találkoztok, mert ezektől is függ, hogy én mit tennék.
Szerintem egy megcsalást TALÁN meg lehet bocsátani - leginkább akkor, ha én is hibás vagyok (hanyagoltam, nem hallgattam a "figyelmeztetéseire", többször is megaláztam, stb.), de még így is csak TALÁN, hiszen ha a másik fél valamiben hibás is, sem az a megoldás, hogy "hátba szúrom." A Te esetedben nem tudom, hasonló fennáll-e, de én a helyedben, a leírtak ismeretében nem sokat gondolkodnék. Jó volt összebújni valakivel? Neki ezek szerint mindegy kihez, csak bújjon. Ha pedig Te már nem vagy ott... Mi lesz, ha legközelebb mondjuk kívánós lesz, és épp' nem vagy ott...? Lehet, hogy sarkítom a dolgot, de a "kifogása" olyan, amivel nem lehet mást kezdeni. Ha magányos volt, arról sem biztos, hogy Te tehetsz. Magányos volt vagy hiányoztál neki? Szerintem a kettő nem ugyanaz. Ha hiányzol neki, attól még érezheti úgy, hogy vele vagy, csak most nem vagy ott fizikálisan(nem lehettek mindig együtt). Magányosnak érezni magát, az én olvasatomban azt jelenti, hogy egyedül van - érzelmileg. Ezt kideríteném a helyedben, de jót ne remélj. Ha melletted magányos, az a kapcsolat nem túl jó, de odafigyeléssel, közös erőfeszítéssel esetleg javítható; azért esetleg, mert bizony megcsalt, és én az életben nem bíznék meg benne többé. Ha fizikálisan hiányzott neki valaki, nos, akkor pedig egy könnyűvérű buksza, akivel nem tervezhetsz.
Egy csók nem a világ. Az pedig érdekes kérdés hogy miért érezte magányosnak magát melletted, mert ha elhanyagoltad akkor te ugyanannyira bűnös vagy mint ő!!!!
Én megbocsátanék.
És akkor mi van ha a kedves kérdező hanyagolta el annyira, hogy nem brt megállj parancsolni magának, amikor valaki azt éreztette vele, amit a partnere már nem volt képes/hajlandó.
Érdekes, ha egy pasi csókol meg egy másik nőt egy kapcsolatban, akkor tutira jön valaki, aki elkezdi mondogatni, h"hát kettőn áll a vásár" meg h biztosan a nő is tehet róla, mert nem foglalkozott a pasival, mert a pasiknak szükségük van a babusgatásra, blablabla...
ez szánalmas így. a lány álláspontját nem hallottam, és nem ítélek anélkül.
Én inkább azt kérdezném, hogy mért volt ő magányos.....?
Az kinek a hibája hogy ő magányosnak érezte magát? Arról van szó hogy pár napig nem találkoztatok, vagy esetleg arról, hogy te elhanyagoltad "kissé"... ? Nagyon nem mindegy, mert ha az utóbbiról van szó, akkor az lehet egy ilyen reflexbosszúállás, és arról közvetetten bár, de te tehetsz. Ha úgy érzed hogy a te hibád is, mert nem törődtél vele mostanában, nem kerested stb. akkor ez megbeszélhető.
Ha viszont arról van szó, hogy pár napig nem tudtatok találkozni, de közben beszéltetek meg tartottátok rendesen a kapcsolatot, hát akkor nem megbízható, és akkor elég gyenge a hozzád fűződő érzése...
De ahhoz hogy értelmes tanácsot tudjunk adni, ahhoz a részletekre is szükség van, írj többet az esetről!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!