Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ennyire butul mindenki? Miért ez az ideál?
Ez fordítva is igaz. Sajnos nemtől független már az elbutulás, elkorcsosulás. Akit még pár éve egy zseninek tartottam, most ordas qurva, és egyszerűen nincs már nő aki ne lenne ilyen. Vagy ha normális is, biztos van valami amitől elviselhetetlen lesz...cigizik, iszik vagy valami biztos.
Amúgy a hibás társadalmi értékrend, és legfőképp a média hibáztatható ezért az ideálkép kialakulásáért.
Már bocs srácok de eddig én is siránkoztam meg r.binek tartottam az összes csajt, aztán rájöttem, h ti magatok is csak siránkoztok, de egy átlagos csajt nem igen vesztek észre, pedig van ám pár, akik normálisak is, ugyan nem a legszebbek, de nem néznek ki rosszul, és csak arra várnának h egy fiú oda legyen értük...
Aztán ti csodálkoztok ha a csajoknak csak a jóképű pasi kell, hát nektek meg csak olyan csaj felel meg, aki "k.rvajónő"... ennyit erről... Aztán sírtok itt... Na ezt utálják még a nők, a siránkozást...
Először magatokban keressétek a hibát, utána a csajokba, mert bennetek is van ám csomó hiba már elnézést kedves Úriemberek...
az a baj h afiataloknak nagyon nehéz munkába állni ha meg lenne is meló a kétkezi munka büdös mindenkinek ahol izzadni és szenvedni kell, mit csinál egy csaj ha mellé jól is néz ki természetesen a dizsiben jó h azt váalssza aki látszólag tele van mert ajövőjére gondol nem egy csoró mellett akar élni ahol dolgozni kell majd hanem olyan kell aki majd eltartja
csak sajnos véges azoknak a sora pasikból akik annyi lovéval rendelkeznek h egy nőt eltartsanak
Visszakérdezek....
Ez fordítva is így van, nem??? A pasiknak miért a szép, magas, hosszú combú, karcsú lányok jönnek be? Csak, mert ilyen a világ. Foghatjuk a médiára vagy bármi másra, attól még - legalábbis első látásra - igenis a külső számít.
Nem ez az ideál, vagy legalábbis nekem nem.
Hogy mi az oka, hogy ,,népszerűek" az általad felsoroltak: elég, ha bekapcsolod a tévét és mit látsz. Olyanokat, akiket felsoroltál, nesze neked való világ.
De ne aggódj, gondolom azért írtad ezt ki, mert Te egyik kategóriába se tartozol bele. Az az érték, amiből hiány van, szóval ne aggódj, mert Te egy értékes ember vagy.
ma miből él az ember??? pénzből
és mi van európában ?? Válság
H lehet boldogulni??ha olyan ember meleltt élsz v szülő v pasi aki sok pénzzel rendelkezik akkor mi itt a kérdés?????
mert mondjuk egy átlagos csajt te sem nézel meg, csak a hűűűdeeejjóónnőőő na azokat nézed meg, azok általában tényleg ribik, fogadjunk h egy átlagost te sem veszel észre? Aztán meg sírsz itt mint egy kisgyerek akinek elvették a nyalókáját :)
Fiú voltam, nem csaj, szóval ebből is láthatod h veled van probléma elsősorban, nem csak a nőkkel, előbb nézz a tükörbe, utána szólj meg másokat...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!