Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátom vagy az új fiú?

Figyelt kérdés

A mostani barátommal 15 hónapja együtt vagyok.

Igazából minden rendbe van de már nincs meg az a rózsaszín felhő ami előszőr volt.Ez már elmúlt.

Igazából már talán nem is vagyok belé szerelmes csak szeretem,és már csak a megszokás miatt is vagyok vele mert ennyi idő alatt összeszoktunk.

De most van egy másik fiú, igaz nálam 1 évvel fiatalabb de ő nagyon tetszik ...csak az a baj h nem hallok róla jókat :S(Tudom meg kell jobban ismernem és nem a pletykáknak hinni)

Ez az új fiú szeretne velem járni és nem tom mi ütött belém, de én is kipróbálnám mellette.

De még a mostani barátomat is szeretem és nem szeretném h azt higgye h egy másik fiú miatt hagyom el.

Szívem szerint én már a másik fiúval lennék,de nem olyan könnyű a barátomat ennyi idő után elhagyni :(

2009. máj. 14. 18:45
 1/7 anonim ***** válasza:
ne verd át a barátodat, velem megtették nem volt tul jo érzés.. inkább lépj tovább ha már nem olyan mint amilyennek szeretnéd.
2009. máj. 14. 18:48
 2/7 A kérdező kommentje:
Lehet igazad van csak nem szeretnék "két szék közé esni"
2009. máj. 14. 18:50
 3/7 anonim ***** válasza:

Szia!

Én is éreztem hasonlókat még régebben,nagyon sok nehézségen estünk át a barátommal,de még mindig együtt vagyunk(két és fél éve)

Én csak azt tudom neked javasolni,hogy ne adj fel egy biztosat egy bizonytalanért!

Az meg nem szép dolog,hogy otthagyod a barátod,kipróbálod a másik sráccal,aztán ha nem válik be,akkor visszamész a jelenlegi barátodhoz!

Döntsd el,hogy ki kell neked és maradj meg az mellett vagy maradj egyedül!

Ülj le beszélgetni a mostani barátoddal,hogy ha még akarod meg szereted,hogy próbáljátok meg feldobni a kapcsolatot!

Amúgy meg természetes,hogy egy idő után eltűnnek azok a rózsaszín felhők,ez minden kapcsolatban így van és így is lesz!

Én a helyedben maradnék a jelenlegi mellett,de ezt igazából csak te tudod eldönteni!

Sok sikert és boldogságot!

Üdv!

2009. máj. 14. 18:53
 4/7 anonim ***** válasza:

Nem értem teljesen: nem szeretnéd, hogy azt higgye, hogy egy másik fiú miatt hagyod el? Pedig pontosan ez történne, ha az új fiút választanád. Akkor nem szeretnéd ha tudná az igazságot? Ez nem hangzik túl jól.

Csak azért együtt maradni valakivel, nehogy "két szék közé essél" nem elég ok. Én nem szeretnék olyan barátnőt, aki állandóan más után vágyik, de neked kell érezned, hogy mit döntesz.

2009. máj. 14. 19:03
 5/7 anonim válasza:

Szia! Én több mint 3 és fél év után döntöttem egy msáik fiú mellett. Hidd el az sem volt könnyű döntés. Légy őszinte a barátoddal és mond el neki h te már nem azt érzed amit kéne. Szerintem ha már vki ennyire el tud bizonytalanítani akkor az már régen rossz. Remélem jól döntesz.

Sok sikert!

2009. máj. 14. 19:11
 6/7 anonim ***** válasza:
Leírtad a választ! Szíved szerint... És itt a szíved a lényeg. Szerintem attól félsz, hogy egy biztost elhagyj a bizonytalanért. Csakhogy kockázat nélkül nincs siker! :-/
2009. máj. 14. 19:21
 7/7 anonim ***** válasza:

Szia!

Ha már nem szereted, mindenképp mondd meg neki, és az igazat. Egyébként mennyi idős vagy?

2009. máj. 14. 19:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!