Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fibbrizzo kérdése:
Ti mit gondolnátok?
Figyelt kérdés
A barátnöm elment bécsbe kirándulni a barátaival és most láttam hogy tett fel képet amin ö és az eggyik barátja átöleli .A gond nem az hogy ketten vannak a képen hanem az hogy rolam vagyis velem még egy képe sincs se neki se nekem mivel nekem azt mondta hogy nem szereti ha fényképezik .Akkor most mi van ?Mással nem zavarja velem meg igen???Mit gondoltok ?hogy reagálnátok ?(én 24 vagyok ö 20 És 3 honapja járunk)2011. dec. 4. 01:41
1/5 anonim válasza:
Szerintem csak szórakozik veled de ezt a dolgot vele kéne megbeszélned
2/5 anonim válasza:
Hát, legyen neked is ölelős képed. Mással.
csak érti a célzást
3/5 anonim válasza:
Az az igazsag, hogy ez nem olyan kerdes amirol megtudnunk allapitani valamit mivel kivulalloak vagyunk mindnyajan s nem ismerjuk a baratnodet, hogy valojaban milyen tipusu atb.
De az mar alapbol nem jo jel ha kifogasokat kap a veled valo fenykepezgetesre. Persze meglehet erteni aban az esetben ha onertekelesi zavarban szenved de akkor massal
sem mutogatna magat.
Kerdezz ra ugy, hogy ne sertsd meg de azert vegye eszre magat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!