Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha nincs már remény, mert az élet annyi fájdalmat okozott, akkor is érdemesküzdeni?
"Összeomolhatsz, panaszkodhatsz, sajnálhatod magad évekig. De egyet jegyezz meg, ez a te életed, most zajlik és könyörtelenül múlik egyfolytában. Éveket pazarolsz olyan dologra, amitől még szarul is érzed magad. Mert az idő nem áll meg a kedvedért, nem várja meg, míg talpra állsz. Minél hamarabb lépsz túl rajta, annál több időd marad, hogy egy olyat találj aki megérdemel téged..."
"Ami nem öl meg,az megerősít!"
Ezt a két idézetet szeretem..amúgy,ha elhagyott,akkor már alapból nem ő volt a nagy ő.
Rossz dolgok mindig történnek,hidd el,nem tudok sok mindent atz életről,de a mi családunkba is történtek elég rossz dolgok ..senki nem is gondolná. De soha nem szabad feladni !! Küzdeni kell,mert mindig van miért élni ..csak az okot néha nem vesszük észre.
Én nemrég jöttem rá,mennyire szerencsés vagyok..eddig ezt nem fogtam fel teljesen.(Pl. hogy egészséges vagyok és ha nincs is sok pénzünk,de vannak akik éheznek Magyarországon stb..amúgy,egy tv adásból láttam meg ezeket igazán)
És vedd észre az apró örömöket..gondolkozz,mi okoz örömöt és csináld! (Persze,normális dolgokra gondolok)
Még egy idézet:
"Fordítsd a fejed a fény felé,és minden árnyék mögéd kerül!"
Valahogy így van. :D Fel a fejjel,az irigy emberek meg csak a sikeredet mutatják ..kitartást minden téren!
Hát figyelj,erre nem tudok mit mondani..:S Sajnálom.
Remélem a hit vagy valaki majd átsegít a nehéz időszakon és meggyógyulsz !
A reményt soha ne veszítsd el,mert akkor mindent elvesztettél.
Sok sikert, ismeretlenül is szurkolok!:/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!