Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? A barátnőm soha nem akar mosogatni meg porszívózni
"erre azt tudom mondani, hogy amég elvárod a női szerepet, addig hozd a férfit. alias, ha elvárod h csinálja a házimunkát, mert te keresel, akkor ő meg elvárhatja h te keress annyit h fussa takarítónőre, vagy ha nem futja igen is neked is fel lehet venni azt a porszívót, nem halsz bele."
Mégis mire fel vár el bármit is? Hány embernek futja ma Magyarországon takarítónőre? Vagy nektek a női szerepek azt jelentik, hogy a pasi robotol, ti pedig néha szétteszitek a lábatokat, mert akkor semmivel sem vagytok jobbak a k.rváknál? Egy kapcsolat arról szól, hogy mindkét fél közösen tesz a boldogulásért. Dolgoznak, elvégzik a házimunkát stb. Milyen dolog már az, hogy odaköltözik és akkor még majd elkezd rinyálni, hogy keress annyit, hogy legyen saját takarító nőjük? És milyen női szerepekről beszélünk? Ha nincs gyerek és b.szik elvégezni a házi munkát, akkor milyen női feladatokat végez el? A mondandód utolsó pár szava pedig elég felháborító, mert itt a csaj egyáltalán nem végzi el a házimunkát, de azért elvárja, hogy a másik még ezt is megcsinálja amellett, hogy eltartja és dolgozik.
azt úgy értettem h sokan a régi időkre hivatkoznak, h akkor a nőké volt a házimunka a férfiak meg barkácsoltak évente egyszer. no erre mondom én azt hogy igen, a régi időkbe a nőké volt a varrogatás, a ffiak meg politizáltak, egen, csakhogy régen kastélyokba laktak és minden nőnek volt vagy 6 cselédje amit a férfiember finanszírozott ugyebár...
másrészt
nem mondta h a csaj semmit nem csinál, v nem fizet, az volt a kérdésben h porszívó meg mosogatás, mi van ha azt a csaj útálja, és náluk otthon volt mosogatógép?
02:54
Igazad van, de ez csak a nemesekre vonatkozik, akiknek nyilván volt erre pénzük. Vagy szerinted a jobbágyok, és az egyszerű polgárok is cselédet alkalmaztak, hogy az asszonynak ne kelljen dolgozni.
Igen, nem volt szó másról, de ezek után én már nem sok jót tudok feltételezni a csajról, mert alap dolog lenne a takarítás. Természetesen nem csak kizárólag neki, hanem mindkét félnek. Persze a kérdezőért se kell túl sok könnyet ejteni, hiszen neki bőven elég a jó szex. Akkor ez minden, csak nem normális kapcsolat, legalábbis az én szememben nem az.
hogy tudtam h a parasztokba beleköttök...(=_=) általánosítva gondoltam, ha már ti is általánosítotok...néznéd inkább a lényeget, minthogy farokságokba kötsz bele...
amúgy kérdező... a majomkenyérfa, az h a f*szba jön a témához??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!