Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiak miért sértődnek meg, ha a lány félre ért valamit?
Ez nálunk is így van! Én mindig hülye vagyok, és én rakom el a cuccait is, ill mindent ami nincs meg. :D
Ráadásul mikor be volt gyulladva a fülem és gyakran nem értettem mit mond...áááá hiszti a felsőfokon. Ha kétszer kell elmagyaráznia valamit pl technikai dolgot, amit nem értek, vagy megsértődik és magamra hagy, oldjam meg egyedül címszóval, vagy jön a hiszti és ordítozva magyarázza el, amiből nem értek egy szót se. Ha netán máskor ugyanaz a problémám van, amit akkor nem értettem meg, vagy elfelejtettem(pl melyik a munkás melegítő gatyája, mind sötét kék) és rá merek kérdezni akármilyen szépen és óvatosan, jön a 'hányszor kell még elmagyaráznom, hogy megértsd' lebaszós szöveg.
És még a lányokra mondják, hogy hisztisek.. :D Ez egy hatalmas téveszme!
26N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!