Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csúnya fiúnak csak csúnya lány lehet a párja?
Figyelt kérdés
2011. dec. 1. 17:25
11/19 A kérdező kommentje:
fa.sza.
és ha a lányok az utcán rám se néznek akkor az jelentheti azt, hogy csúnya vagyok?
ja és pár fiú is mondta.
meg azt is, hogy öregebb vagyok a saját koromnál.
2011. dec. 1. 17:42
12/19 anonim válasza:
Az utca az nem mérvadó. Ott még a legjobban kinézőket se nagyon nézik. Inkább diszkóban, vagy hasonló helyeken
13/19 anonim válasza:
Igen, vagy még olyan sem, mert a bányarémek is álompasit követelnek maguknak.
14/19 A kérdező kommentje:
igen vagy nem?
most akkor mi?
2011. dec. 1. 17:55
16/19 anonim válasza:
csak vicceltem elöző voltam
a válasz IGEN
17/F
17/19 anonim válasza:
Nézz körül! Azt látom, minél rondább egy férfi, annál több nőnek kell. Azoknak vannak a legjobb helyzetben, akik a legrondábbá tudják magukat tenni. Például fölhízlalják magukat, leborotválják a fejüket, mondjuk ha ehhez a füléből is levág egy darabot akkor garantált a siker!
18/19 anonim válasza:
Hát ez attól függ kinek mi a ronda?!
19/19 anonim válasza:
Az utca nem számít, a fiúk véleménye sem számít, az hogy öregebb vagy a korodnál meg attól függ, hogy hány éves vagy. Pl ha 15 vagy, de 18nak nézel ki, az még sztem komoly előny is lehet. De tény, hogy különbözők vagyunk, biztos van/lesz olyan lány, akinek tetszeni fogsz. Szerintem ne keseredj el, ha csúnyának érzed magad, próbálj meg valamit megváltozatatni magadon. Ha nem megy, kérj tanácsot valakitől. De sztem a belső sokkal többet ér.
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!