Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sikertörténeteket szeretnék hallani! Nektek összejött a nagy szerelem?
Olyanok írjanak, akik megtalálták a nagy őt sok csalódás és szenvedés után...:) csak jó lenne elhinni, hogy tényleg létezik...
23L
Nekem nem volt csalódás meg sok szenvedés (bár, kinek mi, egyesek szerint a majd' 19 évig kábé semmi szerelmi élet is szenvedés, de nem éltem meg tragikusan), de úgy néz ki megvan Ő.
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__parkapcsolatok_..
ma 20:04!
Végig olvastam a kérdésed válaszait. Gratula. De ugye azt te is tudod, hogy piszok nagy szerencséd van...
Egyszer volt hol nem volt, volt egyszer egy 24 éves lány, és egy majdnem 21 éves pasi.
Mindketten regisztrált tagok voltak egy internetes társkeresőn. A férfi kiszűrt néhány paraméter alapján embereket, és az első 5-nek írt levelet. Ezek között volt a lány is.
18 napig ismerkedtek így, majd az első randijuk maratoni 12 órája olyan volt, mintha egy perc lett volna csupán. A következő randevún előbb a férfi vallott szerelmet, majd a nő is.
1 hónap után a férfi megkérte barátnője kezét...
1 év után összeköltöztek, majd fél évre rá összeházasodtak.
Boldogan élnek a mai napig is. És boldogan fognak élni míg meg nem halnak. Ami sokára lesz mert a férj még csak 24 éves.
én pedig 27/N :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!