Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A páromnak nem tetszene a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A páromnak nem tetszene a "munkám"! Jogosan?

Figyelt kérdés
A barátom kiakadt hogy nem jó nekem, és elfogom hanyagolni, ugyanis van most egy lehetőség hogy pénzt keressek, még pedig hoszteskedés. Szükségem van 15ezer forintra dec.10ig mert szüleim azt tudják hogy dolgoztam mikor a barátomnál aludtam. És a fizetésemet most oda kell adjam.DE a barátomnak nem tetszik hogy dolgozni akarok/fogok.Mit tegyek ellene?
2011. nov. 30. 17:25
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
mert sajnos eléggé levagyunk égve és pont ma kérdezte anya hogy mikor is kapok fizut :/ sajnos a hűtő is üres :/ a pérom pedig szintén nem áll úgy anyagilag hogy tudjon pénzelni :/
2011. dec. 1. 11:22
 12/12 anonim ***** válasza:
Pedig a párodnak kellene tejelni ha már hazudtál hogy vele lehess!!!!
2011. dec. 1. 16:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!