Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mivel bolondítassz magadba...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mivel bolondítassz magadba egy férfit MSN-en vagy Chat-en? !

Figyelt kérdés
hogy késöbb is érdeklődjön utánnad! :)
2009. máj. 13. 18:47
 1/9 anonim ***** válasza:
71%

én mondjuk csak az igazat mondanám, egy kicsi pikánsággal megbolondítva. sokan vagy csak a szex miatt chatelnek, vagy tényleg már keresik az igazit, ésnem akarnak egy kis cafkát...:-)

elősször tudd meg mire vágyik, utánna azzal csábístd el, amit ő akar:-)

2009. máj. 13. 18:49
 2/9 A kérdező kommentje:
témák?
2009. máj. 13. 18:59
 3/9 anonim ***** válasza:
79%

hát szerintem fontos, hogy mindig legyen valami téma..mert az úgy mindkettőnknek ciki ha annyiból áll a beszélgetés h szija mizu? semmi..

-én szoktam olyat is csinálni, hogy elkezdek beszélni valami izgalmas dologról, ami tudom hogy őt sem hagyja hiidegenXD aztán "hirtelen lépnem kell" :D és amikor újra bejelentkezek ő ír egyből hogy nem fejeztem bexD nem tudom hogy ezzel mennyire bolondítom magamba..:D valószínűleg ezzel nem igazánXD de az biztos hogy ő fog keresni a story vége miatt..:D

2009. máj. 13. 18:59
 4/9 A kérdező kommentje:
csak ennyi??
2009. máj. 13. 19:44
 5/9 anonim ***** válasza:

Anno én ezt a témát vágtam még szingli koromban 17 évesen, és nagyon ráértem, mert minden nő levegőnek nézett, ami tök jó volt :/

Na szal, már ott bukta van, hogy a nők egy része nem akar kapcsolatot, vagy kapcsolatban van, vagy egy nagy k.

Másodszor, a csajoknak az a baja, hogy nekik elő van írva a közeli, kölcsönös kapcsolat, szóval a távkapcsolat témakör nekik valami anatómia, ami felfoghatatlan.

Azonban egy kis flört nem árt, csakhogy a chat nagy hibája, hogy a jó nők foglaltak, akik meg jól néznek ki, azok csak ismerkedni akarnak, mert bemesélték maguknak, hogy ők nem a chaten fognak pasit találni, hanem majd gimnáziumban, főiskolán, hiszen az ultra gáááz!

Bolonditás nőknél: mondtam már, hogy csak a lúzer csajok pasiznak a cseten, akiket mindenki megszopatott már.

Sokat ne várjanak, ha meg naívak, ez van!

Férfiaknál: hmmm... finom lightos téma, szeretem. Nem ítélem el a chatet, ugyanakkor az az utolsó hely, ahol csajoznék, kizárólag szingliként.

Nem árt először is egy kis benyomás keltés, aztán ha a csajnál minden oké, és megfogható, kis aranyos, tapasztalatlan 14-16 éves, akkor egy kis csábítás sem árt. Érdemes beszélgetni is a sok chatsex mellett (xD) mert megismerheted rajta keresztül a nők/csajok szokásait, meg sok hülyeséget is, amiket nem értesz, ha meg ez is oké, akkor jön a hideg víz: a randi. Kb 20% az esély rá, hogy minden oké. Azaz gyakorlatilag soha nem találkoztok.

Amúgy meg csak dícsérni kell a másikat össze vissza, és elpirul azonnal, aztán már csak át kell sétálni a Finish-en :)

2009. máj. 13. 22:24
 6/9 anonim ***** válasza:

küldök neki egy képet magamról:D

nálam bejött eddig

18/L

2009. máj. 13. 23:03
 7/9 anonim ***** válasza:
nekem a kisugárzásom eleve olyan hogyha beszélek valakivel akár szemközt akár virtulisan az még később is érdeklősik utánam. Párom nagyon morog érte de ezzel sajnos nem tudok mit csinálni.
2009. máj. 15. 16:03
 8/9 anonim ***** válasza:
teszem hozzá sose csalom meg meg semmi de na..pasiból van:)
2009. máj. 15. 16:03
 9/9 anonim ***** válasza:
semmivel, a pasit élőben kell megbolondítani, nem msn-en drágám... -_-"
2010. nov. 1. 20:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!