Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A félénkebb lányok milyen fiúkra vágynak?
"Én is szeretnék egy félénkebb lányt magamnak barátnőmnek, olyan aranyosak és olyan jó magamhoz ölelni és megmutatni, hogy én mellettem biztonságban van és mindig megvédem minden rossztól. :)
21/F"
Hadd világosítsalak fel: a "félénkebb lány"-nak nincs önbizalma. Ha nincs önbizalma, mindent kontrollálni akar majd. Ergo ló**sz neked haverok, gépezés, szabadidő, hobbi, stb., csak Ő, Ő, Ő és Ő. Mert fél tőle, hogy valami kicsúszik a kezei közül, találsz egy jobb nőt, stb. Hidd el, NEM akarsz "félénk lány"-t, ők a legnagyobb pszichopaták.
"a "félénkebb lány"-nak nincs önbizalma "
-ez nem igaz axióma, és onnantól hibás a levezetés --> aminek hamis az erdeménye: hogy mégiscsak a nagypofájú, kihívó erőszakos vampok felturbózott, torz önbizalommal a jók :)
az önbizalom pont a megfelelő GYÖNGÉD kedves fiútól kerül a helyére. Az viszont sajnos kell hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!