Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A félénkebb lányok milyen fiúkra vágynak?
'Félénkebb lányok prototipusa' válasza:
felelősségteljes gondolkodású, védelmező (= aki mellett biztonságban érezzük magunkat, ez egyáltalán nem izomzatfüggő, mert nem fizikai, hanem lelki biztonságról van szó), értelmes, kedves,
GYÖNGÉD fiúra várunk-
- köszönjük a tanácsot, maci-ügyben. Azért mi várunk az értelmes FELELŐSSÉGTELJES gondolkodású GYÖNGÉD fiúra. Azért van ilyen .. nem csak a mesében.
#1. válasz: az nem félénk, hanem bizalmatlan tipus. Az más. Mi, félénkek, nagyon is bízni vágyunk egy fiúban.
-ezt kikérjük magunknak: félénkebb,de csúnyább - ilyen összefüggés, függvénykapcsolat, fordított arányosság NINCS! ez csak az olyan fiúk fejében kötődik össze, akiknek a "szebb" azt jelenti: kínálgatja magát felelőtlen, pusztán testi kapcsolatra, magából kétlábonjáró kihívó szexreklámot csinálva. Érdekes, hogy amikor arra kerül sor, hogy ki legyen életük hűséges, megértő párja, gyermekeinek anyja, akkor ezek a bűbájosak elvesztik szemükben a szépségüket.
'Félénkebb lányok prototipusa' válaszaival teljes mértékben egyetértek.
egy másik ilyen lány
Én is szeretnék egy félénkebb lányt magamnak barátnőmnek, olyan aranyosak és olyan jó magamhoz ölelni és megmutatni, hogy én mellettem biztonságban van és mindig megvédem minden rossztól. :)
21/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!