Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol lehetne normális, kedves, alacsony, vékony 14-21 éves lányokkal ismerkednie egy 165cm magas vékony fiatal, állítólag helyes képű fiúnak?
ma 10:12
az első felével egyetértek a második már általánosítás, tudok én olyan 15 éves lányról is, aki értelmesebb, mint némelyik 19 éves...
... és ez fordítva is érvényes
ma 08:58
ne sértegess!
attól, hogy egy te egy hatalmas dagadt állattá nőttél meg nem kell lenézni az alacsonyabbat
ja persze neked könnyű dolgod van, hisz csak felmutatod az izmaidat vagy a bunkóságodat és máris teszik szét a lábukat a nők
08:58 vagyok és lány
Szerintem nagyobb probléma is van a magasságnál, pl. a mikropénisz vagy elég, ha egyszerűen a csajok 99%-ához kicsi a p*csöd és átlagos a külsőd. Akkor a nehezen felszedett lányok nagyrésze el fog hagyni az apró micsodád miatt. Nézzél már körül, naponta 20-an szenvednek itt valami miatt, nem csak neked nem jön össze egy lány, mert nem csak az alacsony kertitörpe nem kell nekik/nekünk, hanem egyetlen vinnyogó, önsajnáltató problémás eset sem. Felőlem nézhetsz ki istenkirályul, ha közben sírsz, nem fogsz kelleni. Egy magabiztos törpével viszont járnék.
ma 14:38
amíg nem siránkoztam addig sem kellettem nektek Lányok!!
nem is szoktam siránkozni mások előtt, de itt legalább kiadhatom azt a sok évnyi magányt, ami már kezd egyre nehezebben elviselhető lenni
ma 15:30
akkor is biztos, nem sok lány van, aki elfogad a magasságom miatt, mert volt bizony már olyan lány, akinek addig én voltam a tökély pasi, amíg meg nem tudtam, hogy milyen alacsony vagyok
Sajna én is alacsony vagyok.163 cm és 18 éves.
Nekem is írhatok csajok :P
1) a 165 az nem magas, de még csak nem is átlagos, hanem KICSI!
2) egy dolog hogy mit mondanak a lányok, egy egészen más hogy mit gondolnak!
Ha helyesnek mondanak akkor vajon miért nem járnak veled? Na ezen gondolkozzál inkább el!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!