Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hol lehetne normális, kedves,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol lehetne normális, kedves, alacsony, vékony 14-21 éves lányokkal ismerkednie egy 165cm magas vékony fiatal, állítólag helyes képű fiúnak?

Figyelt kérdés
2011. nov. 30. 02:45
1 2 3
 11/26 A kérdező kommentje:

ma 10:12

az első felével egyetértek a második már általánosítás, tudok én olyan 15 éves lányról is, aki értelmesebb, mint némelyik 19 éves...

... és ez fordítva is érvényes

2011. nov. 30. 12:33
 12/26 A kérdező kommentje:

ma 08:58

ne sértegess!

attól, hogy egy te egy hatalmas dagadt állattá nőttél meg nem kell lenézni az alacsonyabbat

ja persze neked könnyű dolgod van, hisz csak felmutatod az izmaidat vagy a bunkóságodat és máris teszik szét a lábukat a nők

2011. nov. 30. 12:34
 13/26 anonim ***** válasza:
77%
ne általánosíts.lehet lány vagyok,de eddig 2 emberrel feküdtem le,és abból az egyik a vőlegényem... 08.32es vagyok
2011. nov. 30. 14:21
 14/26 anonim ***** válasza:
64%

08:58 vagyok és lány

Szerintem nagyobb probléma is van a magasságnál, pl. a mikropénisz vagy elég, ha egyszerűen a csajok 99%-ához kicsi a p*csöd és átlagos a külsőd. Akkor a nehezen felszedett lányok nagyrésze el fog hagyni az apró micsodád miatt. Nézzél már körül, naponta 20-an szenvednek itt valami miatt, nem csak neked nem jön össze egy lány, mert nem csak az alacsony kertitörpe nem kell nekik/nekünk, hanem egyetlen vinnyogó, önsajnáltató problémás eset sem. Felőlem nézhetsz ki istenkirályul, ha közben sírsz, nem fogsz kelleni. Egy magabiztos törpével viszont járnék.

2011. nov. 30. 14:38
 15/26 A kérdező kommentje:

ma 14:38

amíg nem siránkoztam addig sem kellettem nektek Lányok!!

nem is szoktam siránkozni mások előtt, de itt legalább kiadhatom azt a sok évnyi magányt, ami már kezd egyre nehezebben elviselhető lenni

2011. nov. 30. 15:12
 16/26 anonim ***** válasza:
100%
Ma voltam ügyintézni meg boltban és két nagyon alacsony pasit is láttam barátnővel, mindannyian 160 körül lehettek. Már direkt figyelem az ilyesmit emiatt az oldal miatt és kezdek mindenkire úgy nézni, mintha ő tenne fel itt kérdést és megnézem, hogy van e rajta valami, ami miatt biztosan nem járnék vele, az eredmény az, hogy általában nincs.
2011. nov. 30. 15:30
 17/26 A kérdező kommentje:

ma 15:30

akkor is biztos, nem sok lány van, aki elfogad a magasságom miatt, mert volt bizony már olyan lány, akinek addig én voltam a tökély pasi, amíg meg nem tudtam, hogy milyen alacsony vagyok

2011. nov. 30. 15:33
 18/26 anonim válasza:
üzii :)
2011. nov. 30. 15:53
 19/26 anonim ***** válasza:

Sajna én is alacsony vagyok.163 cm és 18 éves.

Nekem is írhatok csajok :P

2011. nov. 30. 16:02
 20/26 anonim ***** válasza:
25%

1) a 165 az nem magas, de még csak nem is átlagos, hanem KICSI!

2) egy dolog hogy mit mondanak a lányok, egy egészen más hogy mit gondolnak!

Ha helyesnek mondanak akkor vajon miért nem járnak veled? Na ezen gondolkozzál inkább el!

2011. dec. 1. 17:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!