Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért sértődik be ezen mindig...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért sértődik be ezen mindig a barátom?!

Figyelt kérdés

Van amikor csak úgy elbambulok,és elgondolkodok.. Aztán mondom neki,hogy bocsi csak elgondolkoztam meg elbambultam. Megkérdezi,hogy"és mind gondolkodtál?"

ilyenkor néha azt mondom,hogy"nem lényeges" "teljesen felesleges dologról" de tényleg. Erre ő bedurcáskodik és akkor épp,hogy hozzám szól..Úgy csinál néha mint ha valamilyen megbocsáthatatlan bűnt követtem volna el ezzel.. Én sokra értékelem,és örülök is neki,hogy érdeklődik irántam meg kérdezősködik.Csak zavar,mikor emiatt besértődik..

16/L 16/F

2011. nov. 29. 22:45
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Ilyenen én is besértődök néha. Mi a rákért nem lehet elmondani h min gondolkoztál! Úgy beszélsz mintha semmi köze nem lenne hozzá h min gondolkozol, magyarul h ti nem is tartoztok össze, csak két külön ember vagytok egymás mellett! Ezzel szinte kizárod őt a saját életedből, mert ez is bensőséges dolog, amit lehet h másnak nem mondasz el de ő mégsem egy idegen!!!
2011. nov. 30. 11:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!