Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátnőm és barátom? Hogyan egyeztessem össze?
Beszélj vele ezekről,ennyit tehetsz.
És lehet jót tenne,ha szerveznétek egy négyes randit..
(te,barátod,barátod haverja és a barátnőd) Persze ez csak egy tipp. :)
Vagy,néha (nem túl sűrűn azért!!),találkozhatnátok hármasban.
Lehet,megkedvelnék egymást és a csaj se lenne annyira féltékeny.Örülne a boldogságodnak.
Szia!
Ahhoz,hogy erre az igen bonyolult kérdésre ésszerű választ kapj feltennék néhány kérdést?
Egy helyen jártok iskolába vagy dolgoztok a barátnőddel?
Egy városban éltek "mindhárman"?
Sok a közös hobbitok neked és a barátnődnek illetve neked és a pasidnak?
Köszönöm a válaszokat. Épp ez a baj, hogy nem szeretne barátnőm találkozni hármasban.
Mindhárman máshová járunk.
Egy városban élünk,
Barátnőmmel minden hobbink közös, barátommal is sok van.
Nem hinném, hogy benne lenne kettős randiban. Nem olyan, de egy próbát megér. : ) Köszönöm a válaszokat, Kedves utolsó, írnál még?
beszéld meg barátnőddel
4-es randi amit fölöttem is írtak
meg próbáld úgy csinálni a programjaidat hogy pasiddal is legyél meg barátnőddel
3-ban is lehettek
de barátnődtől nem szép dolog a féltékenység inkább örülne hogy barátnőjének van pasija és boldog vele
nem te tehetsz róla hogy neki nincs (még) senkije
Szia!
Azokat a hobbikat amik közösek mindhármatokban csinálhatjátok együtt azonban előtte egyeztess mindkét személlyel,hogy sértődés harag ne legyen.
Ha már vannak közös szabadidős tevékenységek akkor van közös pont a két ember között ott már nagy baj nem lehet.
A közös randit épp azért nem ajánlom mert talán a lány úgy érezheti,hogy leakarod rázni és ezért akarsz neki is párt találni.
Illetve mond meg a barátnődnek,hogy (ha tényleg ő legjobb barátnőd)mindig ő lesz az aki a csalódásokban és az örömben osztozni fog veled.
És még egy tanács neked:egy igazi barátnőd lehet aki mindig támasz,de a pasik cserélődhetnek az életben.Becsüld meg őt és ezt mond is el neki.
idegesítő helyzet
nekem is ez volt
csak van amikor választanod kell és mind2 rossz lehet
vagy pasid vagy barátnőd
de barátnődnek el kell fogadnia hogy ezentúl kevesebbet lesztek együtt de a 3-ban elmenni valahova valamit csinálni sztem még mindig jó ötlet
én is szoktam úgy barátnőmmel és haverommal vagy barátnőm b.nőjével
csak akkor kicsit jobb sztem amikor még nem olyan friss a kapcsolatotok és nem akarjátok minden pillanatban lesmárolni egymást hanem arra az időre megelégszetek 1-2 puszival öleléssel meg fogjátok egymás kezét
Ez szép.
Akkor egyet tehetsz: őszintén beszélj vele ezekről,és mondd meg,hogy boldog vagy a sráccal,de őt se akarod elveszíteni,ő a családod !
hátha jobb lesz ..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!