Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehetek e így szerelmes? (lent)
Nagy kérdés, lehet egy kicsit költői:
Lehetek-e szerelmes, ha nem láttam még soha?
Lehetek-e szerelmes ha a hangját sem ismerem, érintését sosem tapasztaltam, csak azt tudom hogy belül nekem való?
Érezhetem-e azt amit egy szerelmes ember?
És ő? Érezhet-e bármit irántam?
tudom kicsit bénán hangzik, de elérhető-e az, hogy ne ne csak a lelkébe szeressek bele és ő az enyémbe, egyátalán beleszerethetek abba?
Bmeg, hát folyik a nyál a monitoromból... -.-
Nem. Egy illúzióképet szeretsz, amit a netes kép alapján állítottál fel magadnak. Szerintem.
ha ez lényeg 23.
az a probléma hogy ez sem arról szól hogy válaszolsz egy kérdésre hanem hogy mennyire járatod le a kérdezőt és hogy offolod.
Lehetsz.De nem belé.
Csak magába a szerelembe.A szerelembe vagy szerelmes.
Az utolsó mondatot nem értem,a lelkén kívül mijébe akarsz még beleszeretni,a kisujja körmébe?
Egy látássérült személy egy kézfogásból is rengeteg dolgot meg tud állapítani rólad.
A személyes találkozásnál pedig nagyot fogsz csalódni.
Én is voltam már szerelmes, úgy, hogy még soha nem is láttam. A neten ismertem meg és sokáig csak msn-eztünk. Viszont már ekkor éreztem, hogy fülig szerelmes vagyok belé. A személyes találkozás előtt is már úgy voltam vele, hogy nem is érdekel, hogy hogy néz, hiszen annyira megkedveltem. Szerencsére élőben sem okozott csalódást. :)
Ha Veled is így van, akkor azt mondom lehetséges :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!