Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ti hisztek az örök szerelemben?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti hisztek az örök szerelemben?

Figyelt kérdés
Most komolyan kérdezem.Egy fiú vagyok aki egy kapcsolatra vágyik de egy olyanra ahol igazi és örök szerelem van.De arra gondoltam,hogy mi van ha nincs is ilyen ? Ha bele gondolok minden friss kapcsolatban az van,hogy szeretlek,imádlak örökre de aztán vége ennek és szakítanak.mi a véleményetek erről ?
2011. nov. 29. 21:46
1 2
 11/12 napietus ***** válasza:
8/10 nincs igazad, illetve csak részben van. sokan a minden kapcsolatban időnként bekövetkező langyosabb időszakokat egyből úgy értelmezik, hogy vége. pedig dehogy. periódusok vannak, követik egymást. ideális esetben jó és nagyon jó időszakok váltakoznak. 6 éve vagyok a férjemmel, nem mondanám, hogy a "lángolás" mindig egyenletesen ugyanolyan volt. hol feléled, hol csak lassan ég. de ez benne a jó, ha másképp lenne, hamarosan megunnánk magát az érzést.
2011. nov. 30. 01:17
 12/12 anonim ***** válasza:
100%
Van halálig tartó szerelem, de annak egyetlen kizárólagos útja, hogy azt ápolni kell. A szerelmet fel kell ébreszteni, az nem egy semmiben lebegő lila érzés.
2011. nov. 30. 02:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!