Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha rám feküdt és úgy csókolózt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha rám feküdt és úgy csókolóztunk akkor már azért akarja egy kicsit a szexet vagy nem?

Figyelt kérdés

Lehet hogy nem jelentett semmit vagy nemtom de én úgy gondolom hogyha már rám feküdt akkor csak hajlik a szex felé de lehet hogy hülyeséget mondok...xD

Am 20 éves a pasim és nagyon szeretem de még csak 1 hónapja vagyunk együtt. Annyira jó volt így csókolózni áhhh úgy nagyon jó mikor rám fekszik olyan szenvedélyes..:P nagyon szeretjük egymást de még nem volt semmi azt hittem hogy múlthéten lesz vmi akkor is ez volt hogy rám feküdt és egy óráig csókolóztunk és azt hittem lesz vmi persze nem kell elsietni meg nem is akarom csak úgy gondoltam...

Én már nagyon szeretnék vele lenni mert nagyon kívánom de nem merem neki megmondani úgy vok vele majd ha eljön az ideje jön az úgyis magától de már olyan jó lenne..:)

2009. máj. 13. 17:16
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
20 éves, előbb-utóbb úgyis lépni fog, ennyi idős srác nem bírja sokáig. Addig meg élvezd egyszerűen, hogy együtt lehettek, amúgy se kell semmit se elsietni.
2009. máj. 13. 17:19
 2/7 anonim ***** válasza:

szerintem egyáltalán nem akar veled lefeküdni..

-.-'

2009. máj. 13. 18:01
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Izzzik a szerelem és a vágy, ez így van jól. Ha nem akarna veled lefeküdni sohasem, akkor nem is járna veled, szóval ne aggódj. Hátha csak tisztel és értékel annyira, hogy nem akar túl hamar lerohanni. De ami késik, az nem múlik! :)

Mellesleg te hány éves vagy?

2009. máj. 13. 18:26
 4/7 A kérdező kommentje:
17 vok =) nagyon szeret tudom és én is nagyon:D és nemtom miért kell azt írni h nem fog velem sose lefeküdni..Pf xD
2009. máj. 13. 18:29
 5/7 A kérdező kommentje:
Nemtom elég szerény fiú mindenki azt mondja meg lehet azt várja míg én kezdeményezek de mind1 is nem kell elsietni nekem így is nagyon jó már így is olyan szenvedélyes mikor vele vagyok...:P:D Persze azért azt is várom de nem sietek el semmit
2009. máj. 13. 18:30
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Egy pasi mindig akarja a szexet!

talán arra var h Te mikor "engeded".Rendes srác

Te döntsd !

2009. máj. 13. 22:06
 7/7 A kérdező kommentje:
Én már akarom!!! :P
2009. máj. 14. 18:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!